Novosti / Crna kronika

snimke policijskog presretača

VIDEO Kakvi biseri za volanom: Imamo snimku 'divlje' gospođe (45) koja je jurila 248 km/h!

Policijski službenici su vozače odmah kaznili novčanim kaznama

Ovih dana je policija imala mnogo posla. Naime, posada policijskog presretača novogradiške policijske postaje, Policijske uprave brodsko-posavske je u nedjelju 7. travnja u vrlo kratkom vremenu "ulovila" tri nesavjesna vozača na autocesti A3, a koji su jurili brzinama većim od 200 km/h.

Naime, pojačano nadzirući brzine kretanja vozila policajci su oko 10.30 sati, kod Dragalića, zaustavili osobni automobil slovenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 50-godišnjak, a koji je autocestom jurio 230 km/h.

Jurili do 252 km/h, svi zaradili kazne

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oko 11.20 sati, kod Starog Petrovog Sela, zaustavili su osobni automobil registracijskih oznaka Sjeverne Makedonije, kojim je upravljala 45-godišnjakinja, jureći autocestom brzinom od 248 km/h.

Samo nekoliko minuta poslije, također kod Starog Petrovog Sela, zaustavili su i osobni automobil švicarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 41-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije, a koji se kretao brzinom od 252 km/h.

Policijski službenici su vozače odmah kaznili novčanim kaznama, uz zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije mjesec dana na prometnicama u Republici Hrvatskoj.

Izdvojeno

 • Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić
  10 godina ljubavi Antonija Blaće objavila romantičnu fotografiju sa suprugom: 'Pravi ste par'

  Voditeljica i njezin suprug zajedno su deset godina

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!