Novosti / Crna kronika

Nema ga šesti dan

Sestra nestalog: 'Zahvalni smo za svaku korisnu informaciju, ali su se počeli javljati vidovnjaci'

Sestra nestalog: 'Zahvalni smo za svaku korisnu informaciju, ali su se počeli javljati vidovnjaci'
Facebook / Jurica Galoic/PIXSELL

Očajna obitelj nestalog mladića zahvalna je za svaku korisnu informaciju, ali su ih počeli salijetati raznorazni 'vidovnjaci'

Već se pet dana traga za 24-godišnjim Karlom Kurtanjekom koji je nestao 10. travnja u prijepodnevnim satima.

Naime, prema posljednjim informacijama, Karlo je s Vrbana krenuo na fakultet na Kennedyjevom trgu u Zagrebu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Još nemamo nikakvih informacija koje bi bile od koristi. Niti policija nam još ništa nije rekla najvjerojatnije jer ni oni ne raspolažu još nikakvim konkretnim informacijama. Uzeli su njegova oba mobitela koja je ostavio kod kuće i kompjuter kojim se koristio ne bi li ondje pronašli kakav trag. Cijela obitelj je izvan sebe i mami sad idem po doznake jer nije u stanju otići doktorici zbog svega što proživljavamo. Mi kao obitelj se inače držimo zajedno, a osobito sada. Zahvalni smo svima koji nam žele pomoći u ovoj teškoj situaciji, ali su nam se počeli javljati i svoje usluge nuditi raznorazni ljudi koji se predstavljaju kao vidovnjaci i koji nam, kao, mogu pomoći, a ništa konkretno od njih nismo dobili", ispričala je kroz suze za Vijesti.hr u telefonskom razgovoru Karlova sestra Dorotea Kurtanjek.

Svi oni koji imaju neke informacije o Karlu mogu kontaktirati obližnju policijsku postaju ili na sljedeće telefonske brojeve: 091/7325-504; 095/9089-969; 091/8950-157.

U trenutku nestanka Karlo je bio odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice i smeđe tenisice.

Druga sestra, Edita, je poslala informacije te fotografiju bicikla kojim se udaljio. Riječ je o mountain bike Hercules Olpran crvenosive boje.

 

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!