Novosti / Crna kronika

novi detalji

Obitelj među računima nestalog Karla pronašla 'oporuku': 'Sve ostavljam roditeljima'

Obitelj među računima nestalog Karla pronašla 'oporuku': 'Sve ostavljam roditeljima'
Facebook / Jurica Galoic/PIXSELL

Kako Vijesti.hr doznaju, otkriveno je da je Karlo Kurtenjak za kojim se traga već šesti dan ostavio 'oporuku'

Kako Vijesti.hr doznaju otkriveno je da je Karlo Kurtenjak za kojim se traga već šesti dan ostavio 'oporuku' koju je sakrio u kući. 'Oporuku' je obitelj pronašla među računima i raznim dokumentima.

"To ne zvuči kao oproštajno pismo već oporuka u kojoj navodi da sve ostavlja roditeljima", kazala je za Vijesti.hr Karlova sestra Magdalena Kurtović te dodaje kako pisani trag koji je ostavio više djeluje kao sadržaj koji upućuje da bi mu se nešto moglo dogoditi.

Prema neslužbenim informacijama, Karlo za kojim se traga već šesti dan, dan nakon nestanka podignuo je zasad nepoznatu svotu novca s bankomata u Zagrebu. 

Karlo je, prema posljednjim informacijama, s Vrbana krenuo na fakultet na Kennedyjevom trgu u Zagrebu.

"Još nemamo nikakvih informacija koje bi bile od koristi. Niti policija nam još ništa nije rekla najvjerojatnije jer ni oni ne raspolažu još nikakvim konkretnim informacijama. Uzeli su njegova oba mobitela koja je ostavio kod kuće i kompjuter kojim se koristio ne bi li ondje pronašli kakav trag. Cijela obitelj je izvan sebe i mami sad idem po doznake jer nije u stanju otići doktorici zbog svega što proživljavamo. Mi kao obitelj se inače držimo zajedno, a osobito sada. Zahvalni smo svima koji nam žele pomoći u ovoj teškoj situaciji, ali su nam se počeli javljati i svoje usluge nuditi raznorazni ljudi koji se predstavljaju kao vidovnjaci i koji nam, kao, mogu pomoći, a ništa konkretno od njih nismo dobili", ispričala je kroz suze jutros za Vijesti.hr u telefonskom razgovoru njegova druga sestra Dorotea.

'Sve što možemo reći je da potraga intenzivno traje u cilju pronalaska nestale osobe. Nikakve detalje ne možemo iznositi', kazali su u PU zagrebačkoj za Vijesti.hr

Svi oni koji imaju neke informacije o Karlu mogu kontaktirati obližnju policijsku postaju ili na sljedeće telefonske brojeve: 091/7325-504; 095/9089-969; 091/8950-157.

U trenutku nestanka Karlo je bio odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice i smeđe tenisice.

Druga sestra, Edita, je poslala informacije te fotografiju bicikla kojim se udaljio. Riječ je o mountain bike Hercules Olpran crvenosive boje.

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!