Novosti / Crna kronika

SLIJEDI STEGOVNI POSTUPAK

Posvađali se zbog klupice: Giljanović pretukao Zagrepčanina u šibenskom zatvoru

Posvađali se zbog klupice: Giljanović pretukao Zagrepčanina u šibenskom zatvoru
Pixsell

55-godišnjak je, navodno, počeo provicirati Giljanovića, nakon čega ga je Giljanović nekoliko puta udario šakom u sljepoočnicu

Ivan Giljanović, bivši boksač i profesor kineziologije, u Splitu poznat po kriminalu i kamatarenju, početkom mjeseca predao se policiji nakon što je 11 mjeseci bio u bijegu. Giljanović je optužen da je u splitskom kafiću usred bijela dana izrešetao Marka Bekavca.

No, sada je Giljanović u novom problemu. Prema pisanju Slobodne Dalmacije, u šibenskom je zatvoru pretukao 55-godišnjeg zatvorenika iz Zagreba, Gorana R. On je zadobio više udaraca šakom u glavu zbog kojih je završio na Hitnom prijemu šibenske bolnice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Do sukoba je došlo na šetnici na otvorenom gdje je zatvorenike čuvao pravosudni policajac koji je sve čuo i vidio.

55-godišnjak je, navodno, počeo provicirati Giljanovića, nakon čega ga je Giljanović nekoliko puta udario šakom u sljepoočnicu, a daljnji napad je spriječio pravosudni policajac.

“Žao mi je zbog svega, ali bio sam napadnut i isprovociran. Tog zatvorenika ja ne poznajem, a zamolio sam ga da se makne s klupe na kojoj sam radio sklekove. On mi je kazao: “Odjebi! Jebem ti majku!” nakon čega me, podižući se s klupe, pogodio glavom. U strahu da ne krene ponovno na mene, udario sam ga dva puta šakom u glavu. On nije pao već je ostao stajati”, rekao je Giljanović za službeni zapisnik.

Inače, Giljanović je početkom mjeseca smješten u Zatvor u Šibeniku radi vlastite sigurnost budući da se na splitskim Bilicama u istražnom zatvoru nalaze Željko Rajić (34) i pripadnici njegove zločinačke skupine, koji su Giljanovićevi rivali.

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!