Novosti / Crna kronika

Na Črnomercu

Djevojke, OPREZ! Starac u ZET-ovom autobusu ejakulirao na sjedalo pored mlade djevojke

Djevojke, OPREZ! Starac u ZET-ovom autobusu ejakulirao na sjedalo pored mlade djevojke
Facebook

Muškarac ima oko 60 god, slabije tjelesne građe, visine oko 170 centimetara, sijedih žutih brkova i izrazito svijetlih plavih očiju

Neugodan incident dogodio se u subotu oko 11 sati u ZET-ovom autubusu na liniji 124 koji prometuje na relaciji Črnomerec-Stenjevec.

Naime, stariji muškarac ejakulirao je pored djevojke po sjedalu i podu, a potom je s otkopčanim hlačama, skrivajući spolovilo vrećicama koje je nosio, pobjegao iz autobusa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svjedokinja cijelog događa je na fejsu napisala kako je pohotnik na autobusnoj stanici na Črnomercu sjeo pored mlade djevojke te 'neprimjetno' izvadio spolovilo, sakrio ga vrećicama i počeo masturbirati. Kada je autobus krenuo, djevojka je primijetila što radi i zagalamila je na njega. Prema riječima svjedokinje, on je tada skočio sa sjedala i ejakulirao na sjedalo pored nje i na pod. Na autobusnoj stanici Kustošija je pobjegao iz autobusa nezakopčanih hlača skrivaju i dalje, spolovilo vrećicama.

Na mjesto događaja je izašla i policija koja je uzela iskaze svjedoka.

'Sudeći po tom da nema ni srama ni savjesti usred bijelog dana u punom autobusu tako spolno napasti, osramotiti, ponizit,i uplašiti, uvrijediti i povrijediti žensko biće koje mu unuka može biti, tko zna na što je sve drugo spreman dohvati li se ranjivije žrtve, primjerice djevojčice koja se vraća iz škole', napisala je svjedokinja.

Vezano za taj slučaj, nazvali smo Policijsku upravu zagrebačku gdje su potvrdili da su zaprimili dojavu o bludnim radnjama.

"Zaprimili smo prijavu o bludnim radnjama u autobusu ZET-a na području Črnomerca. Možemo samo reći da je će biti obavljeno kriminalističko istraživanje", kratko su za Vijesti.hr rekli u PUZ-u te dodali kako više informacija ne mogu iznostiti jer (iz nekog razloga) o takvim događajima ne izvješćuju javnost.

Svjedokinja je muškarca kao 'čovjeka starog oko 60 god, slabije tjelesne građe, visine oko 170 centimetara, sijedih žutih brkova, izrazito svijetlih plavih očiju. Na prstima ima više zlatnog prstenja. Bio je odjeven u tamnozelenu jaknu, na glavi je imao tamnu kapu, a u rukama je nosio više bijelih vrećica. Neupadljiv, neugodnog mirisa, na prvu jadan stari djedica...'.

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!