Ostani doma
Novosti / Crna kronika

godinama 'ratuju' s njim

Susjed iz pakla propucao Splićanina: 'Taj čovjek hoda gol s nožem u ruci, prijeti, razbija. Policija ne reagira'

Ozlijeđeni muškarac je hitno prevezen u bolnicu, a kako doznajemo, izvan je životne opasnosti

Muškarac iz Splita u subotu je pucao u svog susjeda jer ga je zamolio da prestane s bukom. Šokirani punac ozlijeđenog muškarca tvrdi da ih taj stanar godinama terorizira.  

"Isto tako je danas radio nered i moj ga je zet pokušao upozoriti da prestane s galamom, da je praktički, digao cijelu zgradu na noge. On je otvorio vrata i jednostavno ga ustrijelio u trbuh", kaže Teo Živković, punac ozlijeđnog muškarca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ozlijeđeni 38-godišnjak prevezen je u bolnicu. Nije u životnoj opasnosti. Sve njegovo troje djece čulo je pucanjavu i vidjelo ranjenog oca. Napadač se zatvorio u stan, ali se uskoro predao policiji. 

"Kad sam sišao ispred zgrade, pojavio se na prozoru, razgovorao je s policajcem i dogovarao predaju. Ovaj mu je rekao da kad otvori vrata, da podigne visoko ruke u zrak i da će kolege odraditi svoj posao", kaže Živković.

Punac ozlijeđenog tvrdi da je napadač godinama maltretirao i njih i susjede.

"Izaziva nered na način da izlazi gol iz stana s nožem u ruci, prijeti stanarima, stvara galamu, po stanu razbija, lupa, uništava.To je prijavljivano policiji tko zna koliko puta unatrag četiri godine. Ali u zadnje vrijeme se policija oglušila na te prijave i uopće ne izlazi na teren", kaže Živković.

Policija je danas odmah stigla na mjesto zločina, a susjed iz pakla ovaj bi put mogao završiti iza rešetka.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!