Novosti / Crna kronika

NESREĆA U ČAJKOVCIMA

Poginuo vozač automobila: Sletio s ceste, udario u štand pa u betonski most

Poginuo vozač automobila: Sletio s ceste, udario u štand pa u betonski most
Ivo Čagalj/PIXSELL/Ilustracija

U tijeku je očevid kojim će se utvrditi okolnosti nesreće

Muškarac (44) je  rano jutros poginuo u prometnoj nesreći u mjestu Čajkovci, izvijestila je u nedjelju Policijska uprava brodsko-posavska.

Policija je dojavu o nesreći zaprimila u nedjelju u 6,25 sati. Policijski službenici očevidom su utvrdili da je 44-godišnjak, vozeći se iz Vrpolja prema Slavonskom Brodu, u mjestu Čajkovci, izgubio nadzor nad vozilom koje je sletjelo s ceste, udarilo u prodajni štand, a zatim i u betonski most.

HAK: Oprez na A3 između čvorova Sredanci i Slavonski Brod zbog prometne nesreće

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Sredanci i Slavonski Brod Istok u smjeru Bregane, Hrvatski autoklub (HAK) savjetuje vozačima a voze opreznije.

Na dodatan oprez HAK poziva i na autocesti A1 između čvorova Novigrad i Karlovac, gdje je na autocesti uočena srna.

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru  i Slavoniji, a ima je i na autocestama: A1 između Zagreba i Otočca, A3 Bregana-Lipovac između Ivanje Reke i Lipovca, A4 Goričan-Zagreb između Brezničkog Huma i Zagreba, A5 Osijek-Sredanci te A6 Rijeka-Zagreb između Bosiljeva 2 i Delnica.

Zbog vode na kolniku zatvorene su ceste: DC36 u mjestima: Gradec Pokupski i Lijevo Sredičko; ŽC3253 u mjestu Mlaka; ŽC3275 u mjestu Donje Jame; ŽC3156 Žažina-Mala Gorica;ŽC3253 Košutarica - Mlaka; LC33086 Donje Selište-Skela. Na državnoj cesti DC47 Jasenovac-Hrvatska Dubica zabrana je prometa za vozila iznad 15 tona.

Na Jadranskoj magistrali između Makarske i Ploča u mjestu Podgora vozi se jednim trakom, a vozila se propuštaju naizmjence uz regulaciju semaforima. 

Zbog srušenih stabala prekinut je promet na Sljemenskoj cesti.

Zbog jakog vjetra u prekidu je katamaranska linija Mali Lošinj-Cres-Rijeka.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!