Ostani doma
Novosti / Crna kronika

potvrđena mu druga optužnica

Mamić poručio iz Međugorja: 'Za mene nema ništa novoga. Tu su mi prijatelji, imam posla...'

'Mislim živjeti kao i što sam do sada živio i za sada', rekao je Mamić

Optužno vijeće osječkog Županijskog suda u utorak je nakon višesatnog ročišta, iz sedmog pokušaja, potvrdilo drugu Uskokovu optužnicu protiv bivšeg čelnika NK Dinama Zdravka Mamića i još šestorice okrivljenika koje tužiteljstvo tereti da su, u sklopu zločinačkog udruženja, ovaj klub oštetili za oko 200 milijuna kuna.

Optužno vijeće prihvatilo je prijedlog tužiteljstva da se Zdravku Mamiću odredi istražni zatvor, izjavio je nakon sjednice zamjenik ravnateljice Uskoka Sven Mišković te izrazio zadovoljstvo takvom odlukom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na upit novinara što će biti s izručenjem Zdravka Mamića Hrvatskoj Mišković je odgovorio kako će se tražiti njegovo izručenje iz BiH sukladno sporazumu koji je Hrvatska potpisala s tom zemljom. "Očekujemo da ćemo Zdravka Mamića uskoro vidjeti u Hrvatskoj", poručio je Mišković.

Nedugo nakon ove odluke, oglasio se i sam Mamić, ali vrlo kratko:

"Za mene nema ništa novoga. Tu su mi prijatelji, imam posla. Mislim živjeti kao i što  sam do sada živio i za sada ne želim davati nikakve izjave za medije", rekao je za 24 sata iz hotela 'Vila Regina' u Međugorju Zdravko Mamić.

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!