Novosti / Crna kronika

pijani vozač uhićen

Djevojci iz Kuršanca amputirali i drugu nogu? U zadnji čas odgurnula kolica i spasila dijete

Policija je objavila kako je na nju u tamnoplavoj Opel Vectri naletio 38-godišnji vozač koji je imao 1,06 promila

U Kuršancu u Međimurskoj županiji u subotu oko 21 sati u stravičnoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 21-godišnja koja je uslijed udarca automobila ostala bez noge. Na drugoj nozi zadobila je otvoreni prijelom, no liječnici su joj morali amputirati i drugu nogu. 

Kako saznaju Međimurske novine, 21-godišnja J. I. sa suprugom Zlatkom i četverogodišnjim sinom u subotu je bila u večernjoj šetnji. Na nju je u automobilu Opel Vectra naletio alkoholizirani vozač, također iz Kuršanca, i priklještio je uz betonski rub. Odmah su joj amputirali desnu nogu, a u međuvremenu su djevojci amputirali i drugu nogu i trenutno je na Odjelu intenzivne njege u čakovečkoj bolnici, javlja 24sata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nesreća je mogla biti i veća jer djevojka je hodala uz rub i gurala je dječja kolica. U zadnji čas ih je, vidjevši da automobil ide na nju, odgnurnula od sebe i tako vjerojatno djetetu spasila život.

Policija je objavila kako je na nju u tamnoplavoj Opel Vectri naletio 38-godišnji vozač koji je imao 1,06 promila. On je nakon nesreće uhićen, a navodno je ranije toga dana bio na svadbi u Orehovici.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!