Novosti / Crna kronika

unutarnja kontrola u centru

'Socijalna radnica je palila alarme, ali njeni vapaji kao da su pali u vodu! Očigledno je netko zakazao'

'Govorila je da je vidjela promjene u ponašanju i tragove psihičkih bolesti, da je izuzetno incidentan'

Dan nakon stravičnog ubojstva socijalne radnice i pokušaja ubojstva njezina kolege u Centru za socijalnu skrb, u Đakovo je stigla unutarnja kontrola i stručni tim Ravnateljstva policije.

Žele provjeriti sva postupanja tamošnje policije i komunikaciju s djelatnicima Centra koji su ranije prijavljivali ubojicu u nekoliko navrata. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Istodobno, u Zagrebu je održan prosvjed socijalnih radnika, premijer i ministrica obećali su poboljšati sustav, no doznalo se kako je i jutros po centrima bilo incidentnih ponašanja.

Ovaj slučaj i dalje prati reporter RTL-a Tin Kovačić koji se u RTL Danas javio s najnovijim informacijama.

"Očigledno je netko zakazao"

"Procedura je sljedeća. Počinitelj i ubojica je prije 20 minuta odvežen u Osijek, u tamošnju policiju. Onda ga oni daju u ruke u tužiteljstvo, a sud odlučuje o istražnom zatvoru. Valja pričekati sutrašnji dan da dočekamo tu odluku", javio je naš Tin.

Stručni tim policajaca je ušao u Centar za socijalnu skrb.

"Unutarnja kontrola je došla u Centar kako bi istražili navode da se radi o grubim povredama. Socijalna radnica je u nekoliko navrata doslovno palila alarme. Govorila je da je primjetila promjene u ponašanju kod ubojice i kod njegovog oca. Govorila je da je vidjela tragove psihičkih bolesti, da je izuzetno incidentna osoba. Prijetnje s njegove strane su išle i prema policija i građanima. Očigledno je netko zakazao, a ti vapaji kao da su pali u vodu", izvijestio je Tin Kovačić.

Stanje ranjenog djelatnika Centra je i dalje teško.

"Doktori su nam rekli da stanje od jučer nije promijenjeno. Liječnici se i dalje bore za njegov život", javio se naš Tin Kovačić s najnovijim informacijama o ovom slučaju.

Izdvojeno

 • Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić
  10 godina ljubavi Antonija Blaće objavila romantičnu fotografiju sa suprugom: 'Pravi ste par'

  Voditeljica i njezin suprug zajedno su deset godina

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!