Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Ne odustaju!

Frakture nogu, ruke i lica: Brutalno prebijenu ženu u Solinu pokušao napasti i u bolničkom krevetu

Frakture nogu, ruke i lica: Brutalno prebijenu ženu u Solinu pokušao napasti i u bolničkom krevetu
Miranda Cikotic/PIXSELL

Policija razmatra koji oblik zaštite će pružiti ženi koja leži u bolnici s frakturama obiju nogu, desne ruke i lica

Nepoznati muškarac pokušao je rano ujutro ući u bolničku sobu B.R. (38), žrtve brutalnog napada u Solinu. Na vratima sobe u prizemlju KBC-a Split primijetila ga je pacijentica koja leži u susjednom krevetu te ga je glasno upitala što želi. Tada se probudila i B.R.. Kada je vidio da žrtva solinskog napada nije sama u sobi, muškarac se okrenuo i pobjegao.

Ubrzo su došli policijski službenici Prve policijske postaje Split i razgovarali s B.R. i s drugom bolesnicom koja je podrobno opisala posjetitelja. B.R. ga nije mogla točno opisati jer je bila u polusnu. Međutim, druga pacijentica je detaljno opisala njegovu visinu, građu, boju kose i odjeću, piše Slobodna Dalmacija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ne znam što je želio, možda mi je htio nešto napraviti, a možda samo zaprijetiti. Sigurna sam kako nije imao dobre namjere ako je pobjegao kada smo ga primijetile", rekla je policajcima B.R.

Splitska policija razmatra koji će oblik zaštite pružiti pretučenoj ženi koja bespomoćna leži u bolnici sa slomljenim nogama, desnom rukom i licem.

Za napadačima koji su premlatili 38-godišnjakinju još se traga, za sada je poznato da ih je bilo više. Nesretnu ženu su prije dva dana dočekali oko 23.30 sati na području Solina i brutalno pretukli

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!