Ostani doma
Novosti / Crna kronika

POTPUNI KAOS

Ekskluzivne snimke zastrašujućeg sudara na naplatnim kućicama! Blagajnica jedva izvukla živu glavu

Spornim BMW-om upravljao 35-godišnjak koji je u nesreći prošao neozlijeđen

U teškoj prometnoj nesreći na naplatnim kućicama sudjelovala tri vozila

Dobili smo izvorne snimke stravične nesreće s autoceste A4 Zagreb-Goričan na naplatnoj postaji Sveta Helena u kojoj je teško ozlijeđeno troje ljudi.

Naime, nadzorne kamere zabilježile su kako dva automobila - Škoda i Audi mađarskih registracija stoje na naplatnim kućicama i čekaju na plaćanje cestarine. Potom se u punoj brzini u Škodu zabija automobil marke BMW čakovečkih registracija – odbacivši je na betonski zid i prvo na jednu, a potom i na drugu naplatnu kućicu.

Spornim BMW-om  upravljao je 35-godišnjak koji je u nesreći prošao neozlijeđen, dok su teško ozlijeđeni 38-godišnji roditelji i dijete iz Škode. Majka je izvan životne opasnosti. Njihov automobil od siline udara odbačen je i na Audi koji se nalazio ispred njih. Snimka iz drugog kuta pokazuje i trenutak nakon nesreće, u kojem blagajnica na čiju je naplatnu kućicu odbačena Škoda – istrčava van. Ona je prošla bez ozljeda.

Policija kao uzrok nesreće navodi neprilagođenu brzinu vozača BMW-a koji je skrivio sudar. On je na slobodi, dok se čekaju rezultati analize njegove krvi i urina, što je zatražila policija.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!