Ostani doma
Novosti / Crna kronika

istraga i dalje traje

Vozač BMW-a koji se punom brzinom zabio u naplatne kućice - išetao iz policijske postaje

Vozač BMW-a koji se punom brzinom zabio u naplatne kućice - išetao iz policijske postaje
Pixsell

Alkotest je pokazao da nije bio pijan. Uz to, čeka se izvješće teleoperatera o eventualnom telefoniranju vozača

Vozač BMW-a (35), koji se u četvrtak na naplatnim kućicama Sveta Helena zabio u dva vozila ispred sebe punom brzinom, pri čemu je teško ozlijeđena tročlana obitelj iz Mađarske, napustio je policijsku postaju.

Jutarnji list doznaje iz PU zagrebačke da je 35-godišnjak napustio policijske prostorije, ali kriminalističko istraživanje vezano za prometnu nesreću i dalje traje kako bi se protiv vozača čija je vožnja uznemirila javnost podnijela primjerena kaznena prijava.

Čekaju se rezultati krvi i urina

U teškoj prometnoj nesreći na naplatnim kućicama sudjelovala tri vozila

Navodno se čekaju rezultati krvi i urina koji su mu izuzeti u bolnici odmah nakon nesreće kako bi se utvrdilo je li u tijelu imao nedopuštenih supstanci. Alkotest je pokazao da nije bio pijan. Uz to, čeka se izvješće teleoperatera o eventualnom telefoniranju vozača prije nesreće, zatim izvješće o vozačevu zdravstvenom stanju do same nesreće te vještačenje dijelova vozila koji su eventualno pridonijeli tragediji, piše Jutarnji.

Nakon završetka istrage, vozač može biti prijavljen redovnim putem ili, pak, predan pritvorskom nadzorniku nakon čega njegovo pritvaranje ovisi o prijedlogu Državnog odvjetništva za pritvorom koje može, ali i ne mora, prihvatiti sudac istrage Županijskog suda.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!