Novosti / Crna kronika

tragedija na odmorištu

Žrtva nesreće kod Novske: 'Nije joj se išlo, ali se predomislila. Nadali smo se da će se izvući...'

Žrtva nesreće kod Novske: 'Nije joj se išlo, ali se predomislila. Nadali smo se da će se izvući...'
Nikola Cutuk/PIXSELL

'Nadali smo se da će se zbog svoje mladosti izvući, ali ozljede glave bile su preteške', kazao je svekar i dodao kako njegov sin od tuge nije u stanju dati bilo kakvu izjavu

Na odmorištu kod Novske poginulo dvoje djece

Borba za život Ivane Babić (28) koja je stradala u teškoj nesreći koja se 7. lipnja dogodila na autocesti A3 na odmorištu kod Novske izgubljena je noćas u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu. 

"Svima nam je teško, moja se snaha nije probudila iz kome od nesreće", rekao je svekar Mirko Babić. 

U prometnoj nesreći kamion je usmrtio dvije učenice iz Dalja, a Ivana je tada u minibusu putovala u München, u posjet sestrinskoj firmi, piše 24sata. Međutim, tog kobnog dana  Ivo Filipović punom je brzinom kamionom uletio na odmaralište te je prikolicom kamiona udario u minibus i ozlijedio Ivanu i njezinu kolegicu. 

"Nadali smo se da će se zbog svoje mladosti izvući, ali ozljede glave bile su preteške", kazao je svekar i dodao kako njegov sin od tuge nije u stanju dati bilo kakvu izjavu. Mladi par vjenčao se prije samo dvije godine, a za mjesec dana  trebali su proslaviti godišnjicu braka. 

Ivanini roditelji također nisu u stanju ništa komentirati. 

"Njezini roditelji u subotu su bili posebno uznemireni, kao da su osjetili..."

Vozač kamiona koji je skrivio tragediju kod Novske priveden u Županijsko državno odvjetništvo

"Ivana je bila takva da ni mrava ne bi zgazila. U vrijeme rata oni su bili u Njemačkoj, gdje je Ivana završila školu i savršeno naučila njemački jezik. Radila je na koordinaciji s tvrtkama iz Njemačke. Svake godine idu u posjet sestrinskoj tvrtki u München. Prošle godine nije išla, a nije joj se išlo ni ove. Predomislila se i, nažalost, nije tamo ni stigla", rekao je Ivanin bratić koji i dalje ne vjeruje da je nema. 

Dodao je kako su Ivanini roditelji u subotu bili posebno uznemireni, kao da su osjetili da će ostati bez svoje jedinice. 

"Išli su na sve strane, pa čak i u Zagreb, tražili su slamku spasa za svoju kćer, ali ono što su im rekli vrhunski neurokirurzi nimalo nije bilo ohrabrujuće. Dogodilo se ono čega su se najviše bojali. Ivanu će pokopati ovdje u Štitaru", rekao je Ivannin bratić, a prenose 24 sata.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!