Novosti / Crna kronika

'smještaju mi ubojstvo'

Osumnjičenom za ubojstvo mladog Nijemca određen jednomjesečni istražni zatvor!

Neposredno prije ulaska u Županijski sud u Puli osumnjičenik je okupljenim novinarima dobacio kako nikome nije ništa napravio

Istražna sutkinja Županijskoga suda u Puli odredila je jednomjesečni istražni zatvor osumnjičenom 32-godišnjaku iz Zagreba za ubojstvo 23-godišnjega njemačkog državljanina iz Unterpollinga, koje se dogodilo u utorak navečer na Fažanskoj cesti u blizini Pule.

Zatvor mu je određen zbog opasnosti da bi na slobodi mogao ponoviti kazneno djelo, potvrdio je pulski odvjetnik Pavle Peršić koji je po službenoj dužnosti određen za branitelja osumnjičenika. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Neposredno prije ulaska u Županijski sud u Puli osumnjičenik je okupljenim novinarima dobacio kako "nikome nije ništa napravio" te kako mu "smještaju ubojstvo". Kako se doznaje, na ispitivanju kod sutkinje on nije iznosio obranu, nego se branio šutnjom. 

Policija je u četvrtak iznijela pojedinosti o ubojstvu ističući kako je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da je 32-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo ubojstva. Naime, prema podatcima policije, u utorak u 21.15 sati skupina njemačkih državljana susrela je u ugostiteljskom objektu na Puntiželi nepoznatog muškarca kojem je 23-godišnji njemački državljanin dao kompliment, no muškarac je to shvatio kao uvredu i verbalno napao Nijemce.

Privođenje osumnjičenog za ubojstvo njemačkog turista

Nakon što su njemački državljani napustili ugostiteljski objekt, pješice su se uputili prema Fažanskoj cesti. Budući da ih je nepoznati muškarac pratio, u 22.40 sati zaustavili su se na Fažanskoj cesti i obratili mu se, na što je muškarac izvadio nož i počeo njime mahati, pri čemu je 23-godišnjaka ranio u prsa

Ozlijeđeni mladić je nakon toga pobjegao s prijateljima na terasu jednoga ugostiteljskog objekta u Ulici maloj vali, gdje mu je pružena pomoć. Zbog ozljeda, prevezen je u pulsku bolnicu gdje je umro 17. srpnja u 1.45 sati.

Policija je pronašla 32-godišnjeg hrvatskog državljanina 17. srpnja, 20 minuta poslije ponoći na plaži na Puntiželi, uhitila ga i privela u policijsku postaju.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!