Novosti / Crna kronika

U Savskoj ulici

Prostitucija u centru Zagreba: Podvodile tinejdžericu, a i same se prostituirale u 'salonu za njegu lica'

Prostitucija u centru Zagreba: Podvodile tinejdžericu, a i same se prostituirale u 'salonu za njegu lica'
Thinkstock.com

U Savskoj ulici, pod krinkom kozmetičkog salona za njegu lica i tijela, osumnjičene žene pružale su spolne usluge

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakinjom i 45-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prostitucija.
 
Naime, operativnim su radom policijski službenici iz Centra posumnjali da u Savskoj ulici u prizemlju stambene zgrade, pod krinkom kozmetičkog salona za njegu lica i tijela, osumnjičene žene omogućavaju pružanje spolnih usluga.
 
Sumnja se da su 25-godišnjakinja, kao vlasnica kozmetičkog salona i 45-godišnjakinja u svojstvu voditeljice salona od travnja 2018. godine, uz prethodno oglašavanje usluga masaže u oglasniku, na spomenutoj lokaciji 19-godišnjakinji omogućavale pružanje spolnih usluga uz novčanu naknadu muškarcima koji bi se javili na njihov oglas, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Također su i osumnjičene u navedenom vremenskom periodu radi novčane zarade pružale spolne usluge muškim klijentima.
 
Tijekom kriminalističkog istraživanja 19-godišnjakinja je zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 12 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira odnosno odavanja prostituciji, prepraćena na Općinski prekršajni sud u Zagrebu.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!