Ostani doma
Novosti / Crna kronika

PREBILI GA NA TERASI

Potresna ispovijest umirovljenika kojeg su pretukli mladići: 'Da sam imao pištolj, ubio bih svu trojicu'

'Jedan me počeo lupati, najprije po glavi. Kada sam se digao, bacio je stolicu na mene', ispričao je Evelino Vale

Pulski umirovljenik, 67-godišnji Evelino Vale opisao je nevjerojatno bezobziran i okrutan napad trojice mladića na njega, koji je doživio jučer ujutro na terasi kafića na Danteovom trgu u središtu Pule gdje je za vlasnika kafića čuvao inventar. 

Na pitanje, kako ste, Evelino je odgovorio, nikako. Potom je opisao brutalni napad.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

VEZANI ČLANCI

"Najprije me je lupao po glavi"

"U 6:10 sati, 6:15, došli su njih trojica i počeli ljuljati hrvatsku i istarsku zastavu. Ja sam im rekao: 'Dečki, molim vas, pustite zastavu na miru i idite svojim putem'. Ovaj jedan je pitao: 'Kada će se otvoriti kafić?' i otišao pogledati tamo. Ja sam mu rekao u 8.30 sati. Nakon toga su otišli i nakon sat vremena su se vratili. Jedan me počeo lupati, najprije po glavi gdje se vidi jedna čvoruga, a potom i iza. Kada sam se digao, bacio je stolicu na mene. Kad sam bježao, onda sam tamo pao dolje pa su me počeli lupati s cipelama" rekao je Vale te potvrdio kako je tada prvi put vidio napadače. 

"Ranije mi ništa nisu rekli i bez riječi su me počeli mlatiti. Stavili su kapuljaču na sebe i počeli me mlatiti", rekao je Vale te dodao da je potom pobjegao prema zaštitaru Pošte jer se nadao da će ga on zaštititi jer ima pištolj. 

"Da sam imao pištolj, ubio bi ih svu trojicu na licu mjesta", kazao je umirovljenik. Otkrio je da su mu slomljena tri rebra, da mu je slomljena ruka i dodao je da ga je strah i da je ovu noć slabo spavao. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!