Novosti / Crna kronika

novi slučaj Daruvarac?

Bivši boksač brutalno premlatio djevojku: Uhvatio ju je za stražnjicu, a kad ga je odbila, udario u glavu

Bivši boksač brutalno premlatio djevojku: Uhvatio ju je za stražnjicu, a kad ga je odbila, udario u glavu
Ivo Cagalj/PIXSELL

Djevojka je zadobila teške ozljede glave, višestruke prijelome vilice i teške ozljede oka te je hitno operirana

Djevojku koja je napadnuta ispred splitskog noćnog kluba "Central" i koja je zaradila teške ozljede glave, pretukao je bivši juniorski boksački prvak koji u klubu radi kao zaštitar, doznaje Slobodna Dalmacija

List piše da je u klub došla s rođakinjom te da je rezervnu obuću ostavila kod konobara te ju je u ranim jutarnjim satima  uzela i pokušala obući.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U tom ju je trenutku 29-godišnji Toni Višić, bivši juniorski boksački prvak u WBC kategoriji koji u popularnom klubu radi kao zaštitar, uhvatio za stražnjicu pred posjetiteljima nakon čega ga je ona odgurnula i napustila objekt.

Međutim, osoblje je Višića nastavilo zafrkavati zbog reakcije mlade djevojke pa je izašao za njom, udario je šakom u glavu te nastavio udarati i kad je pala na pod, piše Slobodna Dalmacija.

Primljena je u splitsku bolnicu s teškim ozljedama glave, višestrukim prijelomima vilice i teškim ozljedama oka, te je hitno operirana.

Prema riječima prijatelja obitelji pretučene djevojke, nitko od osoblja kluba nije stalo u njenu zaštitu. Policija i dalje traga za Višićem koji je u bijegu.

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!