Novosti / Crna kronika

Drama u Selcu

Kakav bolesnik! Nasrtao na djevojku, a kada se ona onesvijestila pokušao ju je silovati

Kakav bolesnik! Nasrtao na djevojku, a kada se ona onesvijestila pokušao ju je silovati
Ilustracija/Davor Puklavec/PIXSELL

Dok je nasrtao na nju, nesretnica je izgubila svijest što je pohotnik htio iskoristiti kako bi s njom imao spolni odnos

Neđib O. (33) koji je inače zaposlen u Njemačkoj, ali u posljednje vrijeme prodaje robu u Selcu, tereti se da je počinio kazneno djelo bludnih radnji13. srpnja, u kasnim večernjim satima, u Selcu.

Prema dosadašnjoj rekonstrukciji slučaja, njegova žrtva bila je 18-godišnja djevojka na koju se namjerio koja je bila blizu autobusne stanice u Selcu, na Jadranskoj magistrali.

Dok je nasrtao na nju, nesretna djevojka je izgubila svijest što je pohotnik pokušao iskoristiti kako bi s njom imao spolni odnos. No, plan mu je propao, jer se djevojka osvijestila, odgurnula ga i obukla se.

Međutim, nasilnik nije odustajao, ponovno joj se približio, ali je konačno odustao nakon što ga je djevojka uhvatila za vrat, piše Novi list.

Napadač je lišen slobode, podvrgnut policijskoj istrazi, a onda predveden na ispitivanje u riječko Općinsko državno odvjetništvo. I u policiji i u tužiteljstvu poricao je da je počinio seksualni delikt za koji se tereti. Nakon toga je priveden pred suca istrage Županijskog suda u Rijeci koji mu je odredio istražni zatvor, zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti kazneno djelo.

Tužiteljstvo je plediralo da mu se odredi istražni zatvor, naglašavajući da je Neđib višestruko osuđivana osoba, u čak osam navrata, u razdoblju od 2005. do 2016. godine, zbog delikata na području Zagreba, gdje ima prijavljeno prebivalište, te u Njemačkoj, gdje je, po vlastitom iskazu, zaposlen.

Najgledaniji video

Category: 825 - 830

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!