Ostani doma
Novosti / Crna kronika

PUCALI PO GRADU

Brutalno pretukli Zadranina ispred noćnog kluba: Kod napadača pronašli pušku, teleskopsku palicu...

Brutalno pretukli Zadranina ispred noćnog kluba: Kod napadača pronašli pušku, teleskopsku palicu...
RTL/Nikolina Radić

Policija sumnja i da su muškarci iz zaplijenjene automatske puške u dva navrata pucali u Zadru

U ponedjeljak oko 4 sata ispred noćnog kluba brutalno je pretučen 40-godišnji Zadranin, a iz Policijske uprave zadarske danas su kazali da je napad zatajio iz straha. 

Sukob napadača i muškarca počeo je ispred WC-a u koji je 40-godišnjak pokušao ući. Sve je kulminiralo ispred kluba gdje su ga brutalno napali i cipelarili po glavi i tijelu. U napadu je muškarac dobio višestruke prijelome. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

VEZANE VIJESTI

Iz zaplijenjene puške pucali u Zadru

Zbog tog napada policija je provela istragu u koju je uključeno pet osoba, dok se za šestom traga. Sumnjiči ih se za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i posjedovanje oružja. 

Kod jednog od napadača, 26-godišnjaka, pronađena je automatska puška, teleskopska palica i više mobitela. Među mobitelima je bio i jedan jako mali, kakav se obično unosi zatvorenicima u zatvor. Svi osumnjičenici su poznati policiji od prije i evidentirani su za više djela teškog nasilja. 

Policija sumnja i da su muškarci iz zaplijenjene automatske puške u dva navrata pucali u Zadru. Jedna pucnjava je bila nasumična, a u drugoj su pucali na jednu osobu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!