Novosti / Crna kronika

Masakr na Kajzerici

Ovo je lice ubojice koji je pobio cijelu obitelj, a među njima i 10-godišnje dijete. Presudio je sam sebi!

Ovo je lice ubojice koji je pobio cijelu obitelj, a među njima i 10-godišnje dijete. Presudio je sam sebi!
Facebook

Nije bio kazneno gonjen, ali još uvijek je nepoznanica gdje je, kako i zašto tako 'uzoran' građanin nabavio oružje?

Ovo je kuća na Kajzerici u kojoj se dogodio nezapamćen zločin!

"Nismo imali nikakvih prijava za obiteljsko nasilje niti je počinitelj prije bio prijavljivan za bilo kakvo kazneno djelo. On je samo jednom prijavljen i to iz domene prekršaja za remećenje javnog reda i mira na Trešnjevci", kazao je načelnik Policijske uprave zagrebačke, Marko Rašić, na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare.

Međutim, prema informacijama kojima raspolažu Vijesti.hr, Igor Nađ očito nije bio baš tako uzoran građanin. Naime, bivša kolegica njegove djevojke Maje T. nam je kazala kako je bio sklon konzumiranju droga, ali i da je raspačavao. Osim toga, još uvijek je nepoznanica gdje je, kako i zašto tako 'uzoran' građanin nabavio vatreno oružje?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Igor Nađ imao je 36 godina i rođen je u Vukovaru. Radio je kao taxist, a od 2017. godine je prijavljen na adresi gdje je počinio pokolj.

FOTO Ovo je mjesto gdje je pronađen ubojica s Kajzerice

O motivima stravičnog zločina policija još ne može govoriti jer se još utvrđuju sve okolnosti i provodi se kriminalističko istraživanje.

Nađ je u četvrtak navečer ubio svoju djevojku Maju koja je imala 10-godišnjeg sina iz prvog braka, a kojeg je u svom pomahnitalom pohodu Nađ također ubio. Ubio je i njezinu sestru Josipu, majku Filjku i oca Dragomira T. Ubio je još jedng muškarca koji se nalazio u kući, ali policija još istražuje u kakvoj je on bio vezi s obitelji.

Poštedio je jedino bebu koja je njegovo dijete očito iz veze s nesretnom Majom.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Najgledaniji video

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!