Ostani doma
Novosti / Crna kronika

zločin koji je šokirao hrvatsku

Otkriveno tko je šesta žrtva masakra na Kajzerici: Poznato je i kako je policija došla do ubojice

Otkriveno tko je šesta žrtva masakra na Kajzerici: Poznato je i kako je policija došla do ubojice
Ivana Ivanda Rožić/RTL

Ubojica je na životu ostavio jedino dijete koje je imao s Majom T.

Ovo je kuća na Kajzerici u kojoj se dogodio nezapamćen zločin!

Prema neslužbenim podacima počinitelj šesterostrukog ubojstva na zagrebačkoj Kajzerici je Igor Nađ, koji je prije nego što si je oduzeo život, ustrijelio Maju Tojagić, s kojom je imao dijete, ali i njenog 10-godišnjeg sina iz ranije veze, roditelje, sestru i sestrinog partnera.

Iz izvora bliskih istrazi doznaje se da je riječ o ocu Dragomiru Tojagiću, majci Filjki Tojagić, sestri Josipi Tojagić, Davoru Paušaku čiji se identitet otkrio kao posljednji, s kojim je Josipa bila u vezi te Majinom 10-godišnjem sinu iz bivše veze Paolu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ubojica je na životu ostavio jedino dijete koje je imao s Majom Toljagić i upravo je to, kako se doznaje, policiju dovelo do počinitelja.

Načelnik zagrebačke policije Marko Rašić potvrdio je na konferenciji za novinare da je šesterostruki ubojica i samoubojica bio je 36-godišnji taksist rođen u Vukovaru koji je imao zajedničko dijete s jednom od žrtava.

Rašić je izvijestio da je policija sinoć oko 21,30 primila nekoliko dojava da je u Cimermanovoj ulici došlo do upotrebe vatrenog oružja, a na mjestu događaja pronađeno je šest mrtvih osoba - dva muškarca, tri žene i jedno desetogodišnje dijete.

"Motiv zasad nismo utvrdili"

FOTO Ovo je mjesto gdje je pronađen ubojica s Kajzerice

Počinitelja je policija povezala s jednom od žrtava s kojom ima zajedničko dijete koje je policija pronašla na mjestu zločina. Dijete je odvedeno na Hitnu pomoć gdje je pregledano, nakon čega je zbrinuto u odgovarajućoj ustanovi, rekao je Rašić ne ne precizirajući dob djeteta, dok mediji navode da je riječ sedmomjesečnoj bebi.

"Motiv zasad nismo utvrdili. Očevid na mjestu samoubojstva je završen, intenzivno kriminalističko istraživanje traje pa ćemo vidjeti o čemu bi se moglo raditi", rekao je Rašić. Kazao je i kako se 36-godišnjak ubio oko 3,30 sati nakon što ga policija pronašla na području Brezovice i pozvala ga na predaju. 

Kako je kazao, nije bilo nikakvih informacija o prijetnjama ni dojava o obiteljskog nasilja od strane počinitelja prema nekoj od žrtava. Nađ nije bio evidentiran za počinjenje kaznenih djela, osim što je 2016. kažnjen zbog narušavanja javnog reda i mira na području zagrebačke Trešnjevke.

"Na mjestu počinjenja samoubojstva pronašli smo vatreno oružje s kojim je samoubojstvo izvršeno. Počinitelj je od 2017. godine imao prebivalište kao i žrtve. Možemo potvrditi da je dijete jedne od žrtava i počinitelja, a oružje ilegalno", rekao je Rašić.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!