Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Hvar

FOTO Nova drama na brodu na kojem su se otrovali Talijani: Tijekom očevida pozlilo policajcu

Preventivno je u ambulantu prevezen i vještak jer su obojica zbog lošeg zraka u potpalublju osjetila nelagodu

Zrak u potpalublju jedrenjaka Atlantia, u kojem su se jučer otrovali talijanski turisti i u kojem traje intenzivan pregled policije i različitih inspektora, još  je toksičan i opasan. I to jako.

Naime, tijekom očevida pozlilo je jednom policajcu kojeg je odvezla Hitna pomoć.

Brod Atlantia

"Cijelo jutro policija ulazi i izlazi iz potpaljublja. Čovjek s maskom i bocom za kisik uđe, pa se zadrži možda nekoliko minuta, pa opet izađe. I tako svako malo. Plinovi u potpalublju su očito prejaki. Ubrzo je stigla Hitna pomoć pa je u pratnji dvojice, pak, van izašao drugi čovjek kojem je na leđima pisalo krim policija. Njega su uveli u vozilo Hitne, a koliko se moglo vidjeti kroz staklo, unutra su ga hladili nekim fasciklom", ispričao je svjedok za Jutarnji list .

S krim policajcem u vozilu Hitne odvezen je preventivno u ambulantu i vještak jer su obojica zbog lošeg zraka u potpalublju osjetili nelagodu.

Prema informacijama kojima raspolaže Jutarnji, obojica će zdravstveno biti dobro, a glavni uzrok tragedije, kako se neslužbeno može čuti, leži u agregatu na brodu odakle se širi toksičan plin.

Osim hvarskih i splitskih policajaca, na mjestu očevida su i njihovi talijanski kolege koji nadgledaju svaki korak istrage, a upravo su na brod pristigli i vatrogasci.

U policiji su nam potvrdili da su dvojica službenika osjetila slabost tijekom očevida na brodu. Dovedeni su u dom zdravlja i pušteni nakon pregleda.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!