Ostani doma
Novosti / Crna kronika

upucali ih puškom?

U dvorištu kuće kraj Koprivnice ubijena dva zlatna retrivera: 'Kakav to nečovjek moraš biti?'

U dvorištu kuće kraj Koprivnice ubijena dva zlatna retrivera: 'Kakav to nečovjek moraš biti?'
Čitatelj/Klikaj.hr

Slučaj je prijavljen policiji, a na teren su stigli veterinari koji su utvrdili da psi imaju prostrijelne rane grudnog koša

Užasna priča stiže iz Hlebina nedaleko od Koprivnice gdje su sinoć, kako javlja portal Klikaj.hr, u dvorištu obiteljske kuće ustrijeljena dva zlatna retrivera.

Slučaj je prijavljen policiji, a na teren su stigli veterinari, koji su utvrdili da psi imaju prostrijelne rane grudnog koša. Najvjerojatnije su ubijeni puškom ‘flobertkom’.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Psi su odrasli s djecom i nikad nikamo nisu išli iz dvorišta. Ali nekome su očito smetali. Prvo su nam ih otrovali, izvukli smo ih, a prošlu noć su ih upucali. Znači kakav čovjek to mora biti da vam ustrijeli dva psa u dvorištu i pobjegne?? Pa takav bi mogao i čovjeka ubiti. Jako žalosno, sramota! Psi su bili umiljati i zaigrani, nikome nisu smetali'', rekao je potreseni muškarac za Klikaj.hr.

Užasan zločin dogodio se u dvorištu kuće u kojoj žive njegovi roditelji. Zlatni retriveri bili su psi njegove mlađe sestre i nećakinje. Imali su samo nekoliko mjeseci.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!