Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Kod Slavonskog Broda

Pronađen svećenik! Glasnogovornik sisačke policije: 'Nadamo se da je dobro'

Pronađen svećenik! Glasnogovornik sisačke policije: 'Nadamo se da je dobro'
Nestali.hr

Vijesti.hr doznaju da je pronađen na području Policijske uprave brodsko-posavske točnije kod Slavonskog Broda

Upravitelj Župe svetog Bartola iz Hrastovice fra Igor Barišić nestao je 21. kolovoza kada se na području Hrastovice uputio u nepoznato.

No, kako Vijesti.hr doznaju, pronađen je na području Policijske uprave brodsko-posavske točnije kod Slavonskog Broda. Informaciju su nam nam potvrdili u Odjelu s javnošću PU sisačko-moslavačke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na naš upit je li fra Barišić dobro, njihov glasnogovornik, Dario Kačmarčik, nam je odgovorio:" Za sada samo znamo da je pronađen. Je li dobro, ne znamo, ne raspolažemo za sada tim informacijama. Nadamo se da je. Provjeravamo detalje."

U Odjelu za odnose s javnošću PU brodsko-posavske nismo uspjeli ništa više doznati jer se na telefone u Odjelu za odnose s javnošću nitko ne javlja.

U trenutku nestanka nosio je tamnu majicu kratkih rukava, donji dio trenirke i tenisice. Nestali svećenik visok je 170 centimetara, ima  ravnu crnu kosu i smeđe oči te je slabije građe.

Njegovi župljani bili su zabrinuti i strepili su da mu se nešto nije dogodilo jer je iznenada nestao iz njihove župe. Nije uzeo ništa od osobnih stvari, sve je ostalo u župnoj kući, čak i dva mobitela kojima se služio.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!