Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Tragedija na cesti

Stravična prometna nesreća kod Slatine: Sudario se s kamionom i na mjestu poginuo

Stravična prometna nesreća kod Slatine: Sudario se s kamionom i na mjestu poginuo
DVD Suhopolje

Smrtno je stradao 51-godišnjak, vozač osobnog automobila koji je, vozeći u smjeru Virovitice, iz nepoznatih razloga skrenuo u suprotni kolnik

U prometnoj nesreći u petak na virovitičkom području poginuo je 51-godišnji vozač osobnog automobila, koji je na nadvožnjaku državne ceste D2 skrenuo u suprotni kolnički trak i sudario se s kamionom, priopćila je Policijska uprava virovitičko-podravska. 

Prometna nesreća dogodila se oko 14, 45 sati između naselja Jugovo Polje i Cabuna, na nadvožnjaku ceste D2.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pedeset jednogodišnji vozač upravljao je osobnim automobilom slatinskih registracija u smjeru Virovitice, a dolaskom na nadvožnjak iz za sada neutvrđenog razloga, skrenuo je vozilo na suprotni kolnički trak.

 U tom trenutku iz suprotnog smjera naišao je kamion đakovačkih registracija, kojim je upravljao 62-godišnji vozač, i došlo je do frontalnog sudara. Zatim je u stražnji dio osobnog automobila naletjelo još jedno osobno vozilo, kojim je u smjeru Virovitice upravljao 22-godišnji vozač. 

 

Pedeset jednogodišnji vozač osobnog automobila poginuo je na mjestu nesreće, 62-godišnji vozač kamiona lakše je ozljeđen,  dok je 22-godišnji vozač osobnog automobila neozlijeđen.

 Očevidu na mjestu nesreće bio ja nazočan i Općinski državni odvjetnik iz Virovitice, navode iz PU virovitičko-podravske. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!