Ostani doma
Novosti / Crna kronika

TUGA U OBITELJI

Detalji strašne nesreće u kojoj su izgorjeli otac i djevojčica (2): 'Zlato moje, kako ću bez nje'

Detalji strašne nesreće u kojoj su izgorjeli otac i djevojčica (2): 'Zlato moje, kako ću bez nje'
Ivica Galović/Pixsell

'Svoju djevojčicu je volio više od svega. Nikako mi nije jasno zašto je sletio s autoceste'

Zastrašujuća prometna nesreća zbila se na autocesti A3 kod Slavonskog Broda i pritom su u osobnom automobilu njemačkih registracija poginuli otac Josip Živić i njegova dvogodišnja kći. Iza sebe su ostavili shrvane roditelje, odnosno, baku i djeda.

"Josip nam je rekao da s njom ide kod Suzane, svoje supruge, koja je bila kod svojih roditelja nekoliko ulica dalje od nas. Pitao je majku Katarinu kada će biti ručak da zna kada će se vratiti. Nisam ga puno zapitkivao, ali sam znao da je otišao Suzani da razgovaraju jer od svibnja ove godine imaju neke trzavice u braku. Inače njih su dvoje više od četiri godine u Njemačkoj. Moj je Josip tamo vozač, promijenio je i opremio stan, sve je činio kako bi njemu i obitelji bilo što ljepše. Svoju djevojčicu je volio više od svega. Nikako mi nije jasno zašto je sletio s autoceste", kazao je za 24sata neutješni otac i djed Joza Živić (64).

Neutješna je i Josipova majka Katarina (64).

"U studenome je trebala napuniti tri godine... Poljubila me je kada su odlazili, rekla mi je bako doći ću opet ja, sunce moje. Zlato moje, kako ću bez nje", u suzama je govorila Katarina.

Strava na autocesti A3: Automobil sletio s ceste i zapalio se, nekoliko osoba smrtno stradalo

Nažalost, taj odlazak završio je tragično, sletio je s autoceste A3 u blizini Bukovlja u nedjelju oko 15 sati i zapalio se.  Automobil je probio zaštitnu ogradu i uletio u šipražje pored ograde. Zapalio se i u samo nekoliko trenutaka pretvorio u buktinju.

Na mjesto nesreće stigli su policajci i vatrogasci iz Slavonskoga Broda. Nažalost, tek nakon što se sve ugasilo u automobilu su pronašli izgorjele dvoje preminulih. Prizor kojeg je vidio šokirao je policajca Franju Galića iz PU Brodsko posavske, čovjeka koji je u svom dvogodišnjem policijskom stažu vidio brojne nesreće.

"To što sam vidio teško je za mene, a kamoli da to vi vidite", rekao je Galić novinarima.

Očevidom je rukovodila Marija Vukasović, zamjenica Županijske državne odvjetnice u Slavonskom Brodu i on je trajao do kasno u noć, piše 24sata

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr! 

Reci što misliš!