Ostani doma
Novosti / Crna kronika

NIZ NESRETNIH DOGAĐAJA

Nevjerojatno! Prignječio ga traktor, policajci krenuli na intervenciju i automobilom sletjeli s ceste

Nevjerojatno! Prignječio ga traktor, policajci krenuli na intervenciju i automobilom sletjeli s ceste
Ilustracija/Ivica Galovic/PIXSELL

'Muškarac nije upravljao traktorom, već je nešto radio, odnosno popravljao na njemu, kada se traktor pokrenuo i pregazio ga'

Osamdesetšestogodišnji muškarac iz Šišana, u općini Ližnjan, ozlijeđen je nakon što ga je u utorak popodne prignječio traktor u dvorištu kuće, izvijestila je istarska policija koja je potvrdila da je policijsko vozilo na putu do mjesta nesreće sletjelo s kolnika, ali nijedan policajac na sreću nije stradao. 

Policija je dojavu o nesretnom slučaju zaprimila u 15.12 sati, a na mjesto nesreće, osim policije, krenuli su vatrogasci te vozilo hitne pomoći. Na putu do Šišana, kod skretanja za mjesto Jadreški, policijsko vozilo je sletjelo s kolnika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Još nije poznata težina ozljede muškarca. Utvrđuju se okolnosti tog događaja. Činjenica je da on nije upravljao traktorom već je nešto radio, odnosno popravljao na njemu, kada se traktor pokrenuo i prešao preko njega", izjavila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.

Potvrdila je da je policijsko vozilo sletjelo s kolnika na putu za Šišan, no da u toj nesreći nije stradao nijedan policajac. Istraga je u tijeku. 

Inače, u spašavanju mještanina sudjelovao je i policajac izvan službe koji živi u susjedstvu i koji je s drugim susjedom uspio pomaknuti traktor i osloboditi unesrećenoga. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!