Novosti / Crna kronika

NIJE DOŠAO NA ROČIŠTE

Sudac policijom zaprijetio županu Tomaševiću: 'Ako se ne pojavi u 9.02, izdajem nalog da ga se privede'

Sudac Slaven Vidmar rekao je da mu je stigao zahtjev optuženika za odgodu koji je opravdao sastankom u Poljskoj

U srijedu je na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu trebalo biti prezentirano vještačenje mobitela Mare Tomašević, supruge požeško-slavonskog župana Alojz Tomaševića, no rasprava je odgođena jer župan nije došao na sud.

Mara Tomašević na sudu

Sudac Slaven Vidmar rekao je da mu je stigao zahtjev optuženika za odgodu koji je opravdao sastankom u Poljskoj. Novu raspravu zakazao je za 18. studeni u 9 sati i priprijetio županu Tomaševiću: 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ne bude li se optuženik pojavio taj dan u naznačeno vrijeme, dvije minute nakon devet sati izdajem nalog da ga se privede," prenose 24 sata

Sudac oštro reagirao

Željko Damjanac, odvjetnik Alojza Tomaševića, kazao je kako je njegov klijent drugi put zatražio odgodu rasprave jer je spriječen. A što se prijetnji policijom tiče: 

"Zakon kaže da će biti priveden onaj tko neopravdano izostane, a on još niti jednom nije neopavdano izostao", rekao je Damjanac. 

Mara Tomašević koja je župana prijavila za obiteljsko nasilje rekla je kako sve traje predugo. 

"To me sve psihički opterećuje. Vidite da stalno nešto odgađaju, ne znam čemu to. Jednostavno žele dobiti na vremenu", rekla je Mara Tomašević. 

Ova sudska kako su je neki nazvali "sapunica" traje od 03. listopada 2017. godine kada je zbog nasilja u obitelji Mara Tomašević prijavila svoga supruga Alojza Tomaševića. U nepune dvije godine saslušani su brojni svjedoci jedne i druge strane, no, još uvijek se postupak nije okončan.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!