Ostani doma
Novosti / Crna kronika

NOĆNI 'SHOPPING'

Diler iz BiH prodavao kokain na Bundeku: Sjeo na klupu, ponudio ljude, zaskočila ga policija

Diler iz BiH prodavao kokain na Bundeku: Sjeo na klupu, ponudio ljude, zaskočila ga policija
Luka Stanzl/Pixsell

Osumnjičeni je u ponedjeljak oko 22 sata na klupi u parku ponudio dvije osobe s kojima je bio u društvu da konzumiraju kokain

Zagrebački policajci prijavili su u srijedu 41-godišnjeg državljanina BiH, koji je u ponedjeljak u parku Bundek ponudio dvjema osobama konzumaciju kokaina namijenjenog za daljnju preprodaju.

Osumnjičeni je u ponedjeljak nešto prije 22 sata na klupi u parku ponudio dvije osobe s kojima je bio u društvu da konzumiraju kokain.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U tom trenutku prišli su mu policajci novozagrebačke policijske postaje te im je on tada predao kutijicu u kojoj se nalazilo 13 paketića sa 26 grama materije nalik na kokain, kutijicu sa 18 paketića ispunjenih materijom nalik na marihuanu, težine 56 grama te ručnu svjetiljku u kojoj se nalazilo 17 tableta nalik na ecstasy.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela 'Neovlaštena proizvodnja i promet drogama' te 'Omogućavanje trošenja droga' osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetniku.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!