Novosti / Crna kronika

UDARIO GA KAMIONOM

Policija otkrila detalje nesreće u kojoj je poginuo vojni policajac: 'Stajao je uz automobil...'

Policija otkrila detalje nesreće u kojoj je poginuo vojni policajac: 'Stajao je uz automobil...'
Kristina Stedul Fabac/Pixsell

'Protiv 40-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava'

Tragedija u blizini Zagreba: Vojni policajac poginuo na autocesti, pogazio ga kamion

Na autocesti A1 kod Draganića jučer oko 14:15 dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo pripadnik Hrvatske vojske, a očevidom je utvrđeno što se točno dogodilo.

"Teretnim automobilom s pridodanim priključnim vozilom splitskih registarskih oznaka upravljao je 40-godišnjak te je na 27. kilometru autoceste kod Draganića skrenuo s vozne trake na traku za zaustavljanje vozila u nuždi gdje je udario u stražnji dio zaustavljenog osobnog automobila Hrvatske vojske, a potom i u 25-godišnjaka koji je stajao uz osobni automobil", navela je Policijska uprava karlovačka pa nadodala:

"Nakon toga udario je u još jedan osobni automobil Hrvatske vojske, a koji je zajedno s ostalim vozilima stajao zaustavljen u koloni koja je stajala zbog kvara na jednom od vozila iz kolone. Na mjestu događaja 25-godišnjak je smrtno stradao."

Očevidom je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice uz nazočnost policijskih službenika i službenika vojne policije.

"Protiv 40-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava, a u cilju utvrđivanja ostalih relevantnih činjenica slijedi daljnje kriminalističko istraživanje", kazali su u PU karlovačkoj.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!