Ostani doma
Novosti / Crna kronika

SUOČEN S TEŠKIM OPTUŽBAMA

Škaro podnio ostavku! 'Osuđujemo sve oblike nasilja, a od pokretanja istrage surađujemo s institucijama!'

Škaro podnio ostavku! 'Osuđujemo sve oblike nasilja, a od pokretanja istrage surađujemo s institucijama!'
Goran Stanzl/PIXSELL, Davorin Visnjic/PIXSELL

Škari je određen jednomjesečni pritvor zbog optužbi za silovanje i spolno uznemiravanje zaposlenice AK Siget

Brončani olimpijac i bivši saborski zastupnik HDZ-a Damir Škaro podnio je ostavku na dužnost predsjednika AK Siget, priopćeno je u četvrtak.

"Time prestaje svaka njegova uloga u upravljanju i poslovanju AK Siget. U svom dugogodišnjem djelovanju AK Siget je posvećen zaštiti interesa svih svojih članova i zaposlenika te se uvijek vodio i bit će vođen najvišim profesionalnim standardima s ciljem pružanja kvalitetne usluge svim svojim korisnicima. Želimo istaknuti kako AK Siget jasno i nedvosmisleno osuđuje sve oblike nasilja i postupanja protiv interesa i prava bilo koje osobe te ćemo ostati angažirani u njihovu sprječavanju i sankcioniranju.

Od novinara i fotoreportera se skrivao jaknom: Škaro odveden u istražni zatvor

Poštujući tajnost  i prava stranaka u postupku,  u ovom trenutku ne možemo iznositi više informacija ili komentirati konkretan slučaj i istragu koja je u tijeku. Na navedeno nas ujedno obvezuju zakonske odredbe i naputci nadležnih institucija. Od trenutka pokretanja istrage AK Siget surađuje s nadležnim institucijama. Sve raspoložive informacije podijelit ćemo s javnošću u trenutku kada to bude  moguće", poručuju iz AK Siget.

Podsjetimo, sudac istrage velikogoričkog Županijskog suda odredio je prošlog tjedna jednomjesečni istražni zatvor bivšem saborskom zastupniku HDZ-a, brončanom olimpijcu i bivšem predsjedniku Autokluba Siget zbog silovanja i spolnog uznemiravanja zaposlenice tog autokluba.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!