Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Strava kod Pleternice

Auto uništen do neprepoznatljivosti! Letio je zrakom više od 50 metara: 'Motor mu je završio u krilu'

Auto uništen do neprepoznatljivosti! Letio je zrakom više od 50 metara: 'Motor mu je završio u krilu'
Pozega.eu

Do dolaska liječničkog tima unesrećenom je priskočila u pomoć mještanka Resnika

Mladić star oko 20 godina teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se oko 22 sata dogodila u Resniku pored Pleternice, piše Pozega.eu

U požešku ga je bolnicu odvezla hitna pomoć. Iz smrskanog automobila unesrećenog su izvlačili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije. Do dolaska liječničkog tima unesrećenom je priskočila u pomoć mještanka Resnika ispred čije se kuće dogodila prometna nesreća. Sva u šoku nije mogla komentirati događaj.

"Probudio me strašan udarac"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ma, što da vam kažem. Jaukao je od bolova. Susjeda ga je stavila u bočni položaj i izvukla mu je jezik da se ne uguši. Pogledajte, motor od auta mu je doslovno završio u krilu", prepričavaju mještani gledajući strašan prizor.

Kažu da se Seatom kretao iz Pleternice prema Buku. Iz još ne utvrđenih razloga je udario prvo u jedan mostić da bi nakon toga prema svemu sudeći letio zrakom više od 50 metara i zabio se u drugi mostić.

"Probudio me strašan udarac. Iskočila sam iz kreveta i izišla iz kuće, imala sam što i vidjeti. Smrskani automobil. Odmah smo zvali vatrogasce koji su jako brzo došli. Za njima je odmah došla i hitna pomoć. To je strašno što se desilo", prepričala je jedna mještanka Resnika koja je bila u vidnom šoku, piše Pozega.eu

Očevidom će biti utvrđen točan uzrok nesreće.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!