Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Brakorazvodna parnica

U sudnici napao ženu: 'Ku*vo, je*š se s narkomanom i policajcima. Ubit ću te! Neće mi četnici uzeti trude'

U sudnici napao ženu: 'Ku*vo, je*š se s narkomanom i policajcima. Ubit ću te! Neće mi četnici uzeti trude'
Miranda Cikotic/PIXSELL

Pravosudnog policajca koji mu je izdao upozorenje, 46-godišnjak je lakše ozlijedio

Na Općinskom sudu u Splitu odvijala se prava drama, pri čemu su morala intervenirati čak tri pravosudna policajca kako se ne bi realizirale prijetnje koje je 46-godišnjak uputio svojoj supruzi.

Ona je, naime, u ponedjeljak davala iskaz u predmetu u kojem je njezin muž optužen za nasilje nad njom i djecom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pomorac, kapetan broda je prijavljen za produženo kazneno djelo prijetnje i kazneno djelo prisile prema službenoj osobi te mu je određen istražni zatvor. Tereti ga se da je supruzi tijekom davanja iskaza svojim ponašanjem izazvao osjećaj straha i osobne ugroženosti, a nakon što mu je sutkinja Ivana Bilušić naložila da napusti sudnicu zbog ometanja rasprave, krenuo je prema supruzi, piše Slobodna Dalmacija.

Obratio joj se riječima: "Ku*vo, d*oljo, nećeš se koristiti mojim znojem i trudom, je...š se s narkomanom i policajcima. Ubit ću te, riješit ću ja tebe i neće mi četnici uzimati moje trude".

Tada je sutkinja Bilušić pozvala pravosudne policajce da interveniraju u svrhu zaštite života i sigurnosti osoba u sudnici, pa se pomorac okomio i na njih. Na naredbu jednog pravosudnog policajca da prestane s vikom i galamom, nastavio je prijetiti i vikati: "Svih ću vas riješiti, riješit ću to na svoj način, ku*va jedna, želi mi oduzeti moju imovinu, nisam vidio djecu dvije godine".

Cijelo to vrijeme je pružao aktivni otpor, pa i u trenutku kada su pravosudni policajci pokušali primijeniti sredstva prisile kako bi ga fizički svladali. Policajca koji mu je izdao upozorenje, 46-godišnjak je lakše ozlijedio u vidu eskorijacija na licu i lijevoj podlaktici te mu je zadao udarac u prsište te je došlo i do istegnuća leđnog mišića. Na kraju su pravosudni policajci uspjeli savladati pomorca.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!