Ostani doma
Novosti / Crna kronika

APEL ZA SPAS

Ova slika govori sve o potrazi za hrvatskim kapetanom: 'Možete li vidjeti kantu?'

Ova slika govori sve o potrazi za hrvatskim kapetanom: 'Možete li vidjeti kantu?'
Facebook grupa Bourbon Rhode Rescue/Anita Perkov Kalebota

Članica Facebook grupe "Bourbon Rhode Rescue" apelirala je da se u potragu uključi više brodova i zrakoplova

Članica Facebook grupe "Bourbon Rhode Rescue" Anita Perkov Kalebota postavila je u grupu fotografiju koja pokazuje svu težinu potrage za hrvatskim kapetanom Dinom Miškićem i drugim pomorcima koji su nestali nakon potapanja broda. 

"Na ovoj slici se nalazi kanta koja se nalazi svega 500 metara od broda. Uvjeti su gotovo idealni. Možete li vidjeti kantu?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sada pokušajte zamisliti kako je vidjeti liferaft, a bez da znate u kojem smjeru gledati? K tome još pridodajte loše uvjete poput valova i loše vidljivosti.

VEZANI ČLANCI

Udaljenost između liferafta i brodova nije kao udaljenost između Prvića i Zlarina. Područje koje se pretražuje je poput Jadrana uvećanog za šest puta", napisala je u grupi Perkov Kalebota. 

"Mi vjerujemo kako brodovi koji sudjeluju u potrazi daju sve od sebe i zahvaljujemo na tome. Ali, zbog veličine područja, smatramo kako bi bilo dobro da se uključi još više brodova koji prolaze tom rutom kao i avioni i satelitske snimke.

Posada broda je u našim molitvama. Nas ima puno. Vrijeme je da posada broda bude u očima onih koji ih traže, a očiju je malo. Zato uputimo poziv svim brodskim kompanijama da se pridruže ovoj akciji spašavanja. Naši prijatelji čekaju da budu nađeni", stoji u objavi u Facebook grupi "Bourbon Rhode Rescue"

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!