Novosti / Crna kronika

jutros je priveden

Teške optužbe: Pročelnik u Ministarstvu osumnjičen da je djevojku prisiljavao na prostituciju!

Teške optužbe: Pročelnik u Ministarstvu osumnjičen da je djevojku prisiljavao na prostituciju!
Thinkstock.com

Pročelnik u istarskoj županijskoj podružnici Ministarstva poljoprivrede prisiljavao je sezonsku radnicu na prostituciju

Pročelnik istarske županijske podružnice Ministarstva poljoprivrede 57-godišnji Albin Lampe osumnjičen je da je 30-godišnju Zagrepčanku prisiljavao na prostituciju u Puli i okolici, piše Glas Istre. Zagrepčanka je u Pulu došla odraditi sezonu, no umjesto sezonskog posla bila je prisiljena na nešto puno gore.

Lampe ispitan u državnom odvjetništvu

Pulska policija je zbog sumnje da je organizirao pružanje seksualnih usluga, a potom iznuđivao 30-godišnjakinju, uhitila 57-godišnjeg Vodnjanina. Kriminalističko istraživanje je provedeno i utvrđena je osnovana sumnja da je on počinio kaznena djela prostitucije, spolnog uznemiravanja i iznude. Iz neslužbenih informacija se doznalo da je riječ o Albinu Lampeu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom petka Lampe je ispitan u državnom odvjetništvu i poslijepodne je doveden k sucu istrage.

Od 1. srpnja do 24. rujna ove godine Lampe je iskorištavao tešku financijsku situaciju 30-godišnjakinje i njezin odnos  ovisnosti o njemu te joj je na području Pule, Medulina, Fažane i Rovinja organizirao susrete s drugim osobama radi pružanja seksualnih usluga uz novčanu naplatu.

Prijetio joj objavom eksplicitnih snimki

Lampe koji radi kao savjetnik za šume i sam se koristio seksualnim uslugama 30-godišnjakinje uz novčanu naknadu te je uzimao dio njezine zarade. Kad je 30-godišnjakinja odlučila prestati s pružanjem seksualnih usluga njemu i drugim osobama, 57-godišnji muškarac ju je počeo ucjenjivati. Od nje je tražio novac ili nastavak pružanja spolnih usluga. U suprotnom, prijetio je da će objaviti eksplicitne fotografije i snimke koje je snimio bez njezina znanja i pristanka.

Osumnjičeni je nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja u petak ujutro priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!