Novosti / Crna kronika

Na autocesti A1

Kod odmorišta Prukljan: Kujica Aria u autu otkrila heroin, kokain i marihuanu

Kod odmorišta Prukljan: Kujica Aria u autu otkrila heroin, kokain i marihuanu
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Aria je imala pozitivnu reakciju na drogu u vozilu

U Odjelu kriminaliteta droga, Službe kriminalističke policije, je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Postupajući po ranije prikupljenim operativnim saznanjima, u utorak oko 6.20 sati na autocesti A1, u blizini odmorišta Prukljan, je zaustavljen osobni automobil Mercedes, krapinskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao osumnjičeni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nad njim je obavljen pregled, pri čemu je negirao posjed droge. Radi pregleda vozila osumnjičeni je s vozilom prepraćen u krug Policijske uprave, gdje je uz pomoć službenog psa za detekciju droga, Arie, obavljen pregled vozila. Aria je imala pozitivnu reakciju na drogu u vozilu.

Temeljem toga je po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, uz korištenje službenog psa za detekciju droga, pretraženo osobno vozilo osumnjičenog, gdje je pronađeno i od njega oduzeto 1128 grama bruto težine smeđe praškaste tvari izgleda karakterističnog za drogu heroin, 77 grama bruto težine bijele praškaste tvari karakteristične za drogu kokain i 0.9 grama bruto težine zelene biljne materije karakteristične za drogu marihuanu, a što je osumnjičeni posjedovao radi daljnje neovlaštene prodaje, izvijestila je Policijska uprava šibensko-kninska.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!