Novosti / Crna kronika

policija traži napadače

Američke vojnike pretukli u zadarskom klubu jer su twerkali: 'Doslovno smo spašavali život'

Američke vojnike pretukli u zadarskom klubu jer su twerkali: 'Doslovno smo spašavali život'
Instagram.com

Dvojicu Amerikanaca pretukla je skupina muškaraca

Dvojica tamnoputih vojnika američkih zračnih snaga brutalno su pretučena u subotu navečer u zadarskom noćnom klubu.

Skupina u kojoj je bilo između osam i 10 muškaraca napala ih je nakon što su twerkali i javno pokazali da su homoseksualne orijentacije. Završili su na Hitnom prijemu Opće bolnice gdje im je zbog raskrvarenih glava, podljeva i zadobivenih udaraca pružena liječnička pomoć.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Prošle noći smo doslovno doživjeli jedan od najgorih trenutaka ikad u životu. Nikad se u životu nisam osjećao tako bespomoćno. Izgledalo je kao da nas ne namjeravaju pustiti žive”, rekao je šokirani 24-godišnji vojnik koji je svoje prvo takvo iskustvo podijelio na društvenim mrežama.

“Putovanje koje je počelo tako lijepo završilo se na tako užasan način, ali zahvalan sam što smo moj prijatelj i ja živi! Imamo nekoliko udaraca i masnica, ali bit ćemo dobro!” rekao je 24-godišnjak iz Doeruna u Georgiji.

Njegov prijatelj 25-godišnjak iz Richmonda u Virginiji podijelio je na društvenim mrežama istu priču iz zadarske bolnice gdje su obojica bili smješteni uz pratnju policije.

“Doslovno smo spašavali život. Jedna domaća djevojka nam je pomogla da odemo u bolnicu i ona je sada naš anđeo”, rekao je drugi američki vojnik.

Policija potvrdila da se dogodio incident

Iz zadarske policije su za Zadarski.hr potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu "Opera" u zadarskim Jazinama, dogodio incident u kojem su pretučena dvojica američkih državljana od 25 i 24 godine. Policija je prijavu dobila oko 3.20 sati, a napad se dogodio oko 3.10. U napadu na dvojicu američkih vojnika sudjelovalo je više nepoznatih osoba koje su im nanijele lakše tjelesne ozlijede udarajući ih šakama I nogama u glavu. Prva policijska postaja intezivno radi na utvrđivanju identiteta napadača i razlozima zašto su uopće napadnuti. Za sada se traže napadači zbog narušavanja javnog reda i mira, što je u domeni prekršaja, no istraga će pokazati je li u fizičkom napadu bilo elemenata zločina iz mržnje, odnosno kaznenog djela.

Noćni klub "Opera" u vlasništvu je zagrebačke tvrtke "Nas 4", odnosno bivšeg gradonačelnika Hvara Pjerina Bebića i njegovog poslovnog partnera Slobodana Matende iz Splita.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!