Ostani doma
Novosti / Crna kronika

DRAGOVCI ZAVIJENI U CRNO

Svjedoku nesreće u kojoj su poginula dva mladića drhtao glas: 'Užas... Ne daj Bože ovo nikome!'

Želimir Drkulec vidio je prometnu nesreću koja je cijelo mjesto zavila u crno

Dvojica mladića su poginula, a dvojica ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se sinoć oko 22 sata dogodila u mjestu Dragovci, u općini Kapela, između Nove Gradiške i Slavonskog Broda.

U nesreći su poginuli 21-godišnji vozač automobila i 18-godišnji suvozač, a 16-godišnji i 19-godišnji putnici u vozilu teško ozlijeđeni te su prevezeni u Opću bolnicu "Nova Gradiška" na ukazivanje liječničke pomoći i daljnje liječenje, izvijestili su jutros iz PU brodsko-posavske. 

Prema rezultatima očevida nesreći je kumovala prebrza vožnja.

U Dragovićima poginula dvojica mladića

"U jednom trenutku vozač je krećući se nepropisnom brzinom vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a potom i u osobni automobil koji je bio parkiran na kolnom ulazu te u pročelje obiteljske kuće", stoji u priopćenju PU brodsko-posavske.

Mladići su udarili u automobil Željka Drkuleca koji je bio parkiran na mostu.

"Došao sam kući iz Nove Kapele, parkirao sam automobil na mostu, a oni su vjerojatno velikom brzinom naišli, izgubili kontrolu nad automobilom i udarili u moj auto koji je bio parkiran na mostu. Vozač je ispao iz automobila jer smo ga našli pred samom kapijom od garaže. On i suvozač su na mjestu ostali mrtvi. Kada su vatrogasci razrezali automobil, našli su jednoga čovjeka unutra, a kasnije sam čuo kako viču da "ima još jedan", rekao je Drkulec i za RTL Danas našem reporteru Tinu Kovačiću dodao:

"Užas, užas... Ne daj Bože ovo nikome!"

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!