Novosti / Crna kronika

Otkriven uzrok tragedije

Neopisiva tuga u Vinkovcima: 'Prije nekoliko mjeseci pokopala je supruga i oca, a sada će i sina'

Neopisiva tuga u Vinkovcima: 'Prije nekoliko mjeseci pokopala je supruga i oca, a sada će i sina'
PU, SanjinStrukic/PIXSELL

Dječačić je bio u automobilu s majkom i starijom sestricom

Crni niz započet prošloga tjedna kada je na hrvatskim prometnicama u samo četiri dana poginulo 11 osoba, nastavljen je i ovog tjedna. U tragediji kod Vinkovaca prekinut je život dvogodišnjeg djeteta.

Kako je otkrila policija, riječ je o dvogodišnjem dječačiću iz Antina nedaleko od  Vinkovaca koji je poginuo u prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila na cesti između sela Ostrovo i Tordinci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dječačić je bio u automobilu s majkom i starijom sestrom. Nesreća se dogodila najvjerojatnije zbog skliskog kolnika.

"Od posljedica prometne nesreće smrtno je stradalo dvogodišnje dijete u vozilu marke Renault, a četiri osobe su ozlijeđene i pružena im je liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima. Ozlijeđene su 32-godišnja žena i petogodišnja djevojčica iz Vinkovaca koje su bile u osobnom vozilu marke Renault. U drugom vozilu ozlijeđeni su 43-godišnji muškarac i 38-godišnja žena iz Silaša", izvijestili su iz policije o ovoj strašnoj tragediji.

Nakon oca i supruga sad ostala i bez sina

Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je 32-godišnjakinja iz Vinkovaca upravljala osobnim vozilom marke Renault iz smjera Tordinaca u smjeru Ostrova te je zbog neprilagođene brzine u zavoju prešla na suprotni kolnički trak i sudarila se s osobnim vozilom marke Volkswagen koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

"Shrvani smo viješću, jer njoj je ovo treća tragedija u vrlo kratkom vremenu. Prije nekoliko mjeseci, ljetos, pokopala je supruga i oca, i to u vrlo kratkom razdoblju, možda u dva tjedna. Obojica su bila jako, jako bolesna. Sada je izgubila i sina", kazala je za Jutarnji list mještanka Ostrova.

"Ona je čvrsta žena. No nakon svega, ne znam kako će preživjeti gubitak djeteta. Umrli su joj i muž i tata pa je bila desna ruka bolesnoj majci. Tu obitelj prati prava nesreća. Njezina petogodišnja kći bila je jako vezana za brata. Čuli smo da je auto bio jako smrskan nakon što se sudarila s drugim autom koji je, kako se priča, vozio majstor Z. iz Silaša. I odmah se govorilo kako je dječačić u jako teško stanju i da je upitno hoće li preživjeti. Kamo je djecu vodila, ne znam, ali znam da se za njih brinula kao lavica", ispričao je mještanin Antina.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!