Novosti / Crna kronika

PRIVEDEN OSUMNJIČENI

U septičkoj jami pronađeno tijelo mrtve žene: Ubojicu razotkrile SMS poruke koje joj je slao?

Riječ je o 50-godišnjaku, drugom suprugu ubijene Anice Buili (46)

Na području vukovarsko-srijemske županije pronađeno je mrtvo tijelo 46-godišnje Anice Buili, a dan kasnije Policijska uprava vukovarsko-srijemska objavila je detalje istrage tog slučaja.

"Istraživanje smo provodili tri mjeseca. Rekonstrukciju mogućih lokacija radili smo bezbroj puta jer ovo je jedan od najkompliciranijih slučajeva u zadnje vrijeme. Majka preminule je 29. srpnja prijavila nestanak i kad smo zaprimili prijavu, počeli smo potragu. Provjeravale su se sve lokacije, od lokala gdje je odlazila. Prešli smo u fazu istraživanja da su se poduzele druge radnje, od poligrafskog istraživanja do pretrage. Tijelo je bilo omotano prekrivačem, potvrdilo se da je unutra mrtvo tijelo", otkrila je policija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Istraga je očito urodila plodom jer za ubojstvo je osumnjičen 50-godišnji muškarac, njen drugi suprug. S njime i dva sina živjela je u selu Petrovci.

"Prvo je došlo do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba. Došlo je do uboda, počinitelj je oštećenoj zadao više rana od čega je preminula. Onda je mrtvo tijelo umotao i bacio u septičku jamu. Osumnjičen je 50-godišnjak te je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku", navodi policija.

Do osumnjičenog su došli provjerom SMS poruka, koje nije slala žrtva, već 50-godišnjak.

"Unazad deset dana su se poklopile činjenice i radnje da se radi o kaznenom djelu. Onda je došlo do saznanja tko bi mogao biti počinitelj", zaključila je policija, a prenosi Index.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!