Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Vraćaju se u zatvor?

Odvjetnica žrtve silovanja u Zadru tvrdi: 'Postoji sumnja da su mladići počinili nova dva kaznena djela'

Odvjetnica žrtve silovanja u Zadru tvrdi: 'Postoji sumnja da su mladići počinili nova dva kaznena djela'
Matija Habljak/Dino Stanin/PIXSELL

Mladići su u ponedjeljak pušteni iz istražnog zatvora nakon saslušanja svih svjedoka

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zadru u ponedjeljak je odlučilo da petorica mladića osumnjičenih za grupno silovanje maloljetnice kod Zadra mogu na sloboduPotvrdila je to za RTL Sanja Bezbradica Jelavić, odvjetnica 15-godišnje žrtve.

Mladići su pušteni iz istražnog zatvora nakon saslušanja svih svjedoka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odvjetnica žrtve grupnog silovanja maloljetnice u Dalmaciji smatra da su osumnjičenici morali ostati u istražnom zatvoru zbog počinjenja novih dvaju kaznenih djela.

"Postoji visok stupanj vjerojatnosti da su počinjena nova dva kaznena djela", kazala je odvjetnica žrtve Sanja Bezbradica Jelavić za 24 sata

"Riječ je o kaznenom djelu sprječavanja dokazivanja i kaznenom djelu lažnog iskazivanja. To sada moraju istražiti policija i Županijsko državno odvjetništvo. S obzirom na spoznaje koje imam, a o kojima ne mogu razgovarati zbog tajnosti spisa, očekujem da će se poduzeti efikasna istraga", dodala je odvjetnica.

Podsjetimo, petorica osumnjičenih za silovanje djevojke privedena su u istražni zatvor nakon odluke Izvanraspravnog vijeća koje je poništilo prvotnu odluku suca Ivana Markovića o puštanju na slobodu uz mjere opreza.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!