Novosti / Crna kronika

Uhićen zbog obiteljskog nasilja

Umro u policiji u Zagorju: 'Kada ga je šef smjene posljednji put obišao konstatirao je da spava, hrče'

Umro u policiji u Zagorju: 'Kada ga je šef smjene posljednji put obišao konstatirao je da spava, hrče'
Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL

Prilikom uhićenja alkotestiran je i utvrđena mu je koncentracija alkohola u organizmu od 1,71 promila

U policijskoj postaji Donja Stubica, preminuo je muškarac koji je priveden zbog nasilja u obitelji, a kojem je izmjereno 1,71 promila alkohola u krvi.

Policijska uprava krapinsko-zagorska je izvijestila kako su u srijetu u 8.50 sati, temeljem zaprimljene kaznene prijave zbog nasilja u obitelji i prijetnje, u Policijsku postaju Donja Stubica doveden bez uporabe sredstava prisile i uhićen 48-godišnji hrvatski državljanin. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prilikom uhićenja alkotestiran je i utvrđena mu je koncentracija alkohola u organizmu od 1,71 promila. Tijekom navedenog dana provodilo se kriminalističko istraživanje da bi tijekom večernjih sati, nakon obavljenog liječničkog pregleda i ponovnog alkotestiranja, osoba bila smještena u prostorije za zadržavanje u istoj policijskoj postaji jer je i dalje bila pod utjecajem alkohola od 0,98 promila.

Tijekom noći sa srijede na četvrtak, oko 00.40 sati, prilikom obilaska uhićene osobe, što je uobičajen postupak, službujući šef smjene policijske postaje uočio je kako uhićena osoba ne daje znakove života te je pozvao hitnu medicinsku pomoć koja je, unatoč pokušajima reanimacije, konstatirala smrt uhićenika bez uočenih tragova nasilne smrti.

Navedena prostorija je pod video nadzorom, a službujući šef smjene osobu je posljednji put obišao u 00.20 sati kada je konstatirao da osoba spava (hrče), piše u priopćenju.  

S ciljem utvrđivanja točnog uzroka smrti, mrtvo tijelo 48-godišnjaka je, uz popratnicu mrtvozornika, upućeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Nalaz o točnom uzroku smrti bit će dostupan u roku od 3 do 4 tjedna, a preliminarni nalaz navodi da se radi o prirodnoj smrti bez tragova koji bi upućivali na nasilnu smrt.

Najgledaniji video

Category: 825 - 830

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!