Novosti / Crna kronika

u obrovcu

Ugušila se kruhom? Veronika Pecolaj, medicinska sestra kontroverznog dr. Gorana Jusupa, pronađena mrtva

Ugušila se kruhom? Veronika Pecolaj, medicinska sestra kontroverznog dr. Gorana Jusupa, pronađena mrtva
Dino Stanin/Pixsell

Mrtvu je ženu pronašao dr. Goran Jusup i o tome obavijestio zadarsku policiju koja je započela istragu

U Obrovcu je sinoć pronađena mrtva Veronika Pecolaj koja je nekoliko godina radila kao lažna medicinska sestra u ordinaciji kontroverznog dr. Gorana Jusupa zbog čega su i dospjeli u javnost

Po zasada neslužbenim informacijama, nije riječ o ubojstvu. Navodno je uzrok smrti gušenje, ali će tek policijskom istragom biti ustanovljene sve okolnosti pod kojima je Veronika Pecolaj, inače i zaručnica dr. Juspa, preminula.

Stan dr. Jusupa zapečaćen

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sinoć oko 22.13 sati policija je dobila prijavu da je u stanu na Obali hrvatskog časnika Senada Župana u Obrovcu pozlilo 26-godišnjoj ženskoj osobi. To je adresa na kojoj dr. Jusup ima stan. U 23.08 konstatirana je smrt. Očevid je objavljen, ali danas se nastavljaju istražene radnje i kroz dan će biti obavljena i obdukcija. Neslužbeno, sumnja se da se za gušila komadom kruha. Dr. Jusup nije priveden. 

Podsjetimo, javnost je ostala šokirana nakon što je ovog proljeća u medije izbila priča o liječniku iz Obrovca i njegovoj medicinskoj sestri koja nije završila medicinsku školu i nije kvalificirana za taj posao. U njegovoj ordinaciji pacijenti su već ranije prijavljivali nepravilnosti, ali reakcije sustava nije bilo te je doktora Jusupa u samo nekoliko mjeseci napustilo 900 pacijenata i pacijentica. 

Veronika Pecolaj je tada zaradila optužni prijedlog zbog lažnog predstavljanja ili potvrđivanja lažnih podataka, odnosno, neovlaštenog nošenja znakovlja službene osobe, a zadržana je i na odjelu psihijatrije Opće bolnice Zadar. 

Nakon svega, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, raskinuo je ugovorni odnos s ordinacijom dr. Jusupa. 

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Najgledaniji video

Reci što misliš!