Novosti / Crna kronika

dobio pet godina

Giljanović se nije mogao pomiriti s presudom suda: 'Osudili ste me zbog mog imena i prezimena!'

Giljanović se nije mogao pomiriti s presudom suda: 'Osudili ste me zbog mog imena i prezimena!'
Miranda Cikotic/PIXSELL

Završeno je suđenje Ivanu Giljanoviću za pokušaj ubojstva Marka Bekavca

Ivan Giljanović nepravomoćno je osuđen na pet godina zatvora za pokušaj ubojstva Marka Bekavca. On se s presudom nije mogao pomiriti pa je u sudnici napravio kaos.

To je zakonski minimalna kazna

Osuđen je na pet godina zbog pokušaja ubojstva Marka Bekavca, javlja 24sata. Iako je to zakonski minimalna sankcija koju je mogao dobiti pred Županijskim sudom u Splitu, Giljanović zvan Giljo bio je nezadovoljan.

Presuda Ivanu Giljanoviću zbog pokušaja ubojstava Marka Bekavca u Splitu..

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Čovjek mi je prijetio, što sam trebao napraviti? Silovateljima dajete dvije godine, a mene ste osudili zbog mog imena, prezimena i nadimka! Niste vjerodostojna sutkinja, ovo će vam past, ne pije vodu...'' žalio se Giljanović dok je hodao po velikoj dvorani splitskog suda, praćen pravosudnim policajcima.  

Sutkinja Višnja Strinić pokušala ga je urazumiti i nagovoriti da čuje obrazloženje presude, no uzalud je bio taj fini pristup. Giljanović ju nije slušao, vjerojatno mu je odzvanjala odluka po kojoj ostaje u pritvoru, što znači da još neko vrijeme neće vidjeti svoju trogodišnju kćer...

''Koliko su vam platili za ovu presudu?! Ma šta ću više slušat, idem odavde! Ja sam na robiji kao doma, malo je pet, dajte mi 25 godina! Ja sam najjači!'', povikao je Giljanović dok su ga pravosudni policajci izvodili iz sudnice.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Najgledaniji video

Reci što misliš!