Ostani doma
Novosti / Crna kronika

ISPITUJU SE MOTIVI

Ovo je mladić osumnjičen za ubojstva: Branio je brata jer više nije mogao izdržati da ga 'kamatare'?

Detalje nemilog događaja dat će policija na konferenciji za medije u nedjelju u 11 sati

Užas u središtu Splita! Ubijena dvojica muškaraca, a jedan ranjen u razmaku manje od minute!

Policija je nakon nekoliko sati potrage uhitila trostrukog ubojicu zbog kojeg je vladala panika u Splitu. Riječ je o 25-godišnjem F. Z. koji je uzeo pravdu u svoje ruke te odlučio pomoći bratu.

Naime, kako se u kuloarima priča, njegova je brata trojac povezan s narkomiljeom i otprije poznat policiji, kamatario. To je otišlo toliko daleko da se odrazilo na cijelu obitelj i s obzirom na to da se pravosuđe nikako nije uspjelo na pravi način obračunati s  trojicom kamatara, F. Z. je odlučio to učiniti sam.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Je*em vam mater, sve ću vas pobiti, pi*ka vam materina!!", vikao je i pucao.

Ispalio je desetak metaka i dvojica muškaraca umrla su na mjestu, a treći nekoliko sati kasnije u bolnici. Nakon tog čina, F. Z. je šetao ulicama Splita s puškom u ruci, o čemu su svjedočili brojni građani. Neki su ga čak i snimali.

Mjesto uhićenja u Splitu

Ubrzo se proširila priča o tome tko je ubojica, ali i tko su ubijeni. Dakle, prema kuloarskim pričama, J. T., M. P. i M. B. ubijeni su iz osvete. Pritom su J. T. i M. P. jako dobro poznati policiji. Kao što su bili i 25-godišnjem F. Z. jer su često dolazili u njegov dom kako bi se obračunavali s njegovim bratom, odnosno, potraživali dugove, ali "podebljane" kamatama.

Također, brzo se doznalo i da je J. T. 2004. motociklom pregazio osmogodišnju djevojčicu i završio u zatvoru, a kad je izašao, vratio se starom načinu života. Na kraju je i skončao na motociklu.

Ubojica je pak na svojem Facebook profilu u opisu za sebe napisao "Pravednik među narodima". 

Točnije detalje nemilog događaja pružit će policija na konferenciji za medije u 11 sati. Tad će možda više detalja biti poznato javnosti...

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!