Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Marcela Sunara za RTL

Otkrivamo što je radio i kako je živio trostruki ubojica: 'Primila sam ga na preporuku časne sestre'

U Splitu je i dalje najvažnija tema zločin koji je potresao ne samo taj grad nego i cijelu državu

Osumnjičeni za trostruko ubojstvo u Splitu, 25-godišnji Filip Zavadlav kasno sinoć iz Splita je prebačen u zagrebačku Bolnicu za osobe lišene slobode na Svetošimunskoj cesti. 

U Zagreb je, neslužbeno doznajemo, prebačen ne samo zbog zdravstvenog stanja nego i iz sigurnosnih razloga. Strahuje se da bi moglo doći do osvete. RTL ekskluzivno donosi što je ubojica radio i kako je živio prije krvavog pohoda. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U podstanarskoj sobi, barem prema praznom hladnjaku, nije jeo. A čini se da nije ni spavao. Tu je danima kovao svoj osvetnički plan. 

"Rekao mi je, kad je došao na pretres stana, da nije spavao 16 dana. Bilo je: ili ja ili oni, samo je to ponavlja", rekla je vlasnica stana Marcela Sunara.

S njim nikad nije, kaže, bilo problema. Vježbao je, na vrijeme plaćao stanarinu, nisu mu dolazili gosti. 

"Došao je preko samostana"

"Došao preko samostana, na poziv časne sestre, rekao mi je da je imao problema", rekla je Sunara. 

Danas su iscurili i novi detalji iz prošlosti obitelji Zavadlav. Majka je bila osuđena na deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog zlostavljanja sinova. Čak osam godina tukla ih je i omalovažavala. Filipu je tada bilo samo pet godina. Otišla bi od kuće i mjesecima se nije vraćala niti je itko znao gdje je. 

Posljednjih godina obitelj nije bila pod nadzorom Centra za socijalnu skrb, ali nevjerojatno je da su djeca ostavljena u obitelji u kojoj je majka priznala zlostavljanja, ali i to da je - heroinska ovisnica.

U Splitu je i dalje najvažnija tema zločin koji je potresao ne samo taj dalmatinski grad nego cijelu državu.

Jedna od žrtava danas je pokopana na splitskom groblju Lovrinac. Trojica uhićenih koji su se povezivali s ovim slučajem pušteni su iz pritvora bez prijave.

VIŠE POGLEDAJTE U RTL-U DANAS OD 18.30 SATI.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!