Novosti / Crna kronika

Kaznene prijave

Divljaci: Maloljetnik bacio petardu u kiosk dok je zaposlenica bila unutra jer mu je 'kompanjon' obećao platiti

Divljaci: Maloljetnik bacio petardu u kiosk dok je zaposlenica bila unutra jer mu je 'kompanjon' obećao platiti

Doveo u opasnost život zaposlenice i imovinu trgovačkog društva iz Zagreba

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te nad 20-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela poticanja.
 
Naime, sumnja se da je 24. prosinca oko 17.40 u Zagrebu na Savskoj cesti 20-godišnjak u namjeri da maloljetnika potakne na činjenje kaznenog djela istome obećao simboličnu novčanu nagradu koji je na njegov nagovor došao do kioska na navedenoj adresi i u njega ubacio zapaljeno pirotehničko sredstvo dok je 45-godišnja zaposlenica bila u tom prostoru, a čime je doveo u opasnost život zaposlenice i imovinu trgovačkog društva iz Zagreba, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

U trenutku kada je shvatila o čemu se radi, dobro se snašla i izbacila sredstvo izvan kioska čime je pridonijela da ne nastane veća materijalna šteta, a sebe pri tome nije dovela u opasnost odnosno nije se ozlijedila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija s Trešnjevke protiv osumnjičenih je podnijela posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Najgledaniji video

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!