Novosti / Crna kronika

Ubojstvo u Splitu

Šerić otkrio pravu istinu zašto brani trostrukog ubojicu: 'Kontra drugima radim za...'

Šerić otkrio pravu istinu zašto brani trostrukog ubojicu: 'Kontra drugima radim za...'
PIXSELL

Nedavno je Šerić napadnut u rodnom Splitu jer brani Zavadlava, no ipak je puno više onih koji mu daju podršku

Trostrukog ubojicu iz Splita branit će zagrebački odvjetnik Branko Šerić.

S obzirom da se radi o poznatom i utjecajnom hrvatskom odvjetniku, mnogi su pomislili kako je novac i "razvikani" slučaj koji će mediji i javnost zasigurno do u detalja pratiti, razlog zbog kojeg je priznati odvjetnik odlučio braniti Filipa Zavadlava osumjičenog za trostruko ubojstvo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, osnovana je i grupa podrške na Facebooku pod nazivom 'Pravda za Filipa' gdje su brojni korisnici bili voljni financijski poduprijeti Filipovu obranu kako bi angažirali ovog uspješnog odvjetnika.

No, Šerić se oglasio na svojoj Facebook stranici i pojasnio zbog čega se odlučio braniti Filipa ne ostavljajući više nikome ni trunke dvojbe oko svoje odluke.

"Dragi prijatelji, mi Dalmatinci imamo dva najveća motiva u životu: Dišpet i ........, a ja u početku ostatka svog života, unatoč i kontra onima drugima radim za DIŠPET", napisao je Šerić.

No, nedavno je i sam Šerić, napadnut u rodnom Splitu.

Na pitanje što su mu govorili, otkriva: "Da sam smeće, da kako mogu braniti ubojicu, da je pobio nevine dečke, da će me onemogućiti u tome".

Sve se događalo u neposrednoj blizini, gotovo na ulazu u kvart u kojem su se ubojstva dogodila. Malo dalje, brojne su mu nepoznate žene, ispričao je Šerić, pružale ruku. Pretpostavlja da je riječ o majkama koje se boje za svoju djecu.

"Ako osjetim mogućnost ugroze za sebe ja ću zatražiti, prije nego što krenem, u Splitu zaštitu od policije. A time hoću reći da se jedino od policije može zatražiti zaštita, a ne da se zaštita ili obrana poduzima na svoju ruku", kazao je tada Šerić za RTL. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!