Novosti / Crna kronika

S lisicama na rukama

Bivši policajac novinarima: 'Gdje ste, novinari? Što je, bando destruktivna, je*** vam mater!'

Bivši policajac novinarima: 'Gdje ste, novinari? Što je, bando destruktivna, je*** vam mater!'
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

U pratnji petorice interventnih policajaca i s lisicama na rukama sproveden je na obavijesni razgovor

"Gdje ste, novinari? Što je, bando destruktivna, je*** vam mater!", vikao je novinarima bivši policajac Leon Lučić, osumnjičen za kaznena djela ucjene zaprešićkog poduzetnika u četvrtak u 14.15 sati ispred Županijskog suda u Karlovcu, odmah nakon izlaska iz policijskog vozila. 

Leon Lučić

U pratnji petorice interventnih policajaca i s rukama vezanim lisicama na leđima, sproveden je na obavijesni razgovor na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu, a potom će biti ispitan i kod suca istrage na Županijskom sudu u Karlovcu, piše Jutarnji list.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, nakon što je završio Lučićev oporavak u bolnici, on je u srijedu uhićen i doveden u policiju u Heinzelovoj ulici u Zagrebu.

Uhićen je zbog pokušaja ucjene i nanošenja teških ozljeda. Pokušaj ucjene zaprešićkog poduzetnika dogodio se 10. siječnja na nadvožnjaku autoceste A1 kod Draganića, a u tučnjavi su teško ozlijeđena dvojica muškaraca: 48-godišnji bivši policajac Leon Lučić, osumnjičen za ucjenu zaprešićkog poduzetnika, i  38-godišnji MMA borac Mirko Šintić, kojega je doveo ucjenjivani poduzetnik Mario D. (48).

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!